neda_sh 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من با ماژول اسلايد شو mod_sot_article_slideshow مشكل دارم.ماژولشو نصب كردم ولي نميدونم چطوري كار ميكنه خيلي دستكاريم كردم ولي نشد.لطفا كمكم كنيد خيلي واجبه:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام خوب معمولا این ماژول ها رو باید در یک موقعیت قرار بدید و فعال کنید بعد هم آیدی بخش و مجموعه رو بدید تا برای شما مطالب مجموعه های مورد نظر رو نشون بده شما احتمالا به درستی تنظیم نمیکنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda_sh 0 ارسال شده در شهریور 90 تصاويرو بايد كجاقرار بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام من نصب نکردم شما یک تصویر از تنظیمات ماژول قرار بدید تا شما رو راهنمایی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 امیر حسین جان من هم نتونستم باهاش کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda_sh 0 ارسال شده در شهریور 90 يه مشكل من چطور عكسمو قرار بدم:@:s:1:افزودن تصوير و ميزنم ولي چه آدرسي بزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 این جوری که تو تصویر هست شما نیازی به اضافه کردن عکس ندارید وقتی مطلبی رو ایجاد میکنید و و در اون مطلب عکس میزارید این ماژول عکس رو از مطلب میخونه و نمایش میده در این ماژول شما تعیین میکنیدکه از کدوم بخش و کدوم مطلب ها رو نشون بده شما اول بخش رو انتخاب کنید برای تست آی دی مطلب رو در جلوی فیلد article ids بنویسید توجه داشته باشید که مطلب عکس داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda_sh 0 ارسال شده در شهریور 90 انجام دادم ولي اين پيغام خطارو داد Fatal error: Class 'JFile' not found in D:\wamp\www\joomla\modules\mod_sot_article_slideshow\assets\SotArticles.php on line 278 اگه ميشه توضيحشو همراه عكس بدين. ميشه جند تا مطلب با هم انتخاب كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید دوست عزیز شما چرا اینجا تاپیک ایجاد کردید!! شما باید در انجمن مشکلات تاپیک ایجاد میکردید من تازه متوجه شدم:idea: تاپیک شما منتقل میشه به انجمن مشکلات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر