memphisxx 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان صفحه ثبت نام و لاگینم رو ببینید http://www.yassepehr.com/YSJ/index.php?option=com_user&task=register خدایی که خوشش میاد تو یه همچین سایتی ثبت نام کنه من از یه سری ماژول استفاده کردم که فقط وفقط گذاشتم تو صفحه اول سایتم نمایش داده بشن...........اما نمیدونم چرا تو لاگین و ثبت نام هم نمایش داده میشن کسی میتونه کمک کنه ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ماژولهایی که نمی خواهید در منوی ثبت نامتون نمایش داده بشند رو به این منو تخصیص ندید (از مدیریت ماژول ها) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ماژولهایی که نمی خواهید در منوی ثبت نامتون نمایش داده بشند رو به این منو تخصیص ندید (از مدیریت ماژول ها) موفق باشید ممنون از لطفت من همینکارو کردم ...یعنی ماژول هام رو فقط به صفحه اصلی اختصاص دادم اما بازم تو صفحه ثبت نام نمایش داده میشن واقعا واسم خیلی عجیبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بعد از تنظیم و ذخیره کردن دوباره به همان بخش برگردین و ببینید تنظیمات اعمال شده یا نه؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در شهریور 90 نه درست نمییشه چطوری میتونم موقعیت فرم ثبت نام رو تغییر بدم آیا ماژول خاصی واسه ثبت نام هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز ضمن تبریک به خاطر سایت زیبایی که داری اگه درست تنظیمات رو انجام داده باشی اینجوری مکان نداره بشه دقت کن اگه بازم مشکل داشتی و دلت خواست یوزر و پسورد مدیریت رو بفرست برات بررسی کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر