Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من می خواهم یک سایت فروشگاهی راه اندازی کنم. به نظر شما افزونه هایی که مورد نیاز من هست با جوملا 1.7 سازگار شده اند؟ به نظر شما از جوملا 1.7 استفاده کنم یا جوملا 1.5 ؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام به نظرم جوملا 1.5.23 فعلا بهتره در مورد سئوال اول هم باید بگم شما چه افزونه هایی مد نظرته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 بهترین که فارسی شده است را معرفی کنید.بسته فروشگاهی وبسایت جومینا برای کدام نسخه جوملا ست؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 مهدی جان واسه جوملا 1.7 فک نمی کنم چیزی فارسی شده باشه در مورد سئوال دوم : بسته نصبی تو جوملا نصب نمیشه خودش شامل جوملا و افزونه های مربوط به فروشگاه هستش یعنی دقیقا مثل جوملا نصب میشه (نصب فایل های نمونه) منتها خودش قالب و افزونه و ... بعد نصب داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 یعنی اینیکه جومینا منتشر کرده ، بهترین است؟ قابلیت ارسال پستی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بسته ای که بصورت عمومی در جومینا منتشر شده اونطور که مد نظر شماست کامل نیست! برای داشتن امکانات حرفه ای به لینک زیر برید: http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=12&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=88&vmcchk=1&Itemid=7 سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 میشه یک رایگان معرفی کنید؟ من مفط می خواهم امکان ارسال پستی را داشته باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست جواب بده؟ من خیلی عجله دارم. لطفا...:thankyou: :1: :@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر