Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. ویرچومارت فارسی را از کجا میشه دانلود کرد؟ تیم جومینا این کامپوننت را فارسی کرده؟ من در سایت جومینا گشتم ولی پیدایش نکردم. این کامپوننت ، بهترین کامپوننت برای فروشگاه است؟من می خواهم امکان خرید پستی را داشته باشد.اگر نه لطفا بهترین را معرفی کنید. لطفا لینک دانلود این افزونه را بگذارید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تو فروشگاه جومینا هست http://joominamarket.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/6/flypagetpl/shopproduct_details/91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم از بسته ی نصبی فروشگاه که تو سایت جومینا رایگان گذاشتن ( دستشون درد نکنه) اسفاده کنی. فکر کنم کارت راه بیفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 منظورتون مینی مارکت هست؟ ببینید من یک کامپوننت فروشگاه ساز فارسی و رایگان می خواهم که بشه باهاش خرید پستی کرد. یکی معرفی کنید + لینک دانلود.(اگر یک کامپوننت معرفی کنید که برای جوملا 1.7 باشه که دیگه عالیه.) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 نه مهدی جان منظور اقا سهیل بسته نصبی فروشگاه جومینا بود نه ماژول شما برو تو سایت جومینا بخش بسته های نصبی اماده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام نسخه فارسی ویرچومارت در این آدرس هستش. ولی ویرچومارت ارسال پستی رو ساپورت نمی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 اونی که تو جومینا هست ضعیفه و خیلی امکانات رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 افزونه های خرید پستی در برای فروشگاه ساز بصورت تجاری موجود هست که جداگانه اضافه میشه می تونید از اونها استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر