محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من وقتی می خواهم کامپونتی که 2 مگابات حجم دارد نصب کنم ارور می دهد و می نویسد خطا در اپبود و وقتی ادرس لینک را می دهم و از انجا هم می خواهم نصب کنم می نویسد خطا در اتصال. به نظر شما چگونه نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما به صورت دستی افزونه رو تو پوشه temp بریز بعد از طریق مدیریت جوملا نصبش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من به صورت دستی اپلود کردم ولی وقتی می خواهم به صورت دستی نصب کنم با اینکه نام پوشه را می دهم ولی می گوید خطا :نام پوشه را درست وارد کنید. مگه برای نصب دستی باید فایل را از حالت فشرده خارج کنیم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 نه لازم نیست اکسترکت کنید احتمالا ادرس رو اشتباه می نویسد شما فایل زیپ افزونه رو از طریق کنترل پنل هاستت بریز تو پوشه tmp که در روت اصلی جوملا هست بعد برو بخش نصب/حذف مدیریت جوملا نصب از دایرکتوری روی نصب کلیک کن بازم نشد یوزر و پسورد رو برام بفرست تا برات انجام بدم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 هرکاری می کنم نمی شود. این اسم فایل من هست com_uddeim_2.3_fa من اسم این رو وارد می کنم.مثل زیر home/vol13/gigpa.com/gigpa_4520365/htdocs/tmp/com_uddeim_2.3_fa گفتم که فایل من زیپ هست شاید باید اخر اون zipرو اضافه کنم ولی بازم نشد. این ارورش هست: *****لطفا پوشه بسته مورد نظر را وارد نمایید نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد******** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما آدرس دهیتون اشتباه است!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 پس چطور باید وارد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سایت های رایگان رو تست نکردم ولی تو سی پنل این هست: /home/your site/public_html/tmp/file name در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر