salar14 2 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من سوبی پرو را در لوکال در جوملا 1.5 نصب کردم اما در قسمت چک سیستم -پی اچ پی سیستم/ اینفو این ارور ها را میده XSL Support XSL extension not available Tidy HTML Tidy - HTML clean and repair utility is not available. It's not a tragedy but it would be helpful to have it CURL library Client URL Library not installed SOAP Support SOAP extension not available OpenSSL Support OpenSSL module not available ZipArchive Zip extension not available اخرش هم ای پیغام را میده Really sorry, but your server does not meet the minimum requirements to use the SobiPro component. Please view the SobiPro documentation to see what may need to be done to update your server or simply uninstall this component. ممنون میشم راهنمائیم کنید راستی فایل فارسیشم اینجا پیدا کردم http://www.sigsiu.net/forum/community-board-for-sobipro-translationslanguages/sobi2pro-persian-files/ ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اینا حداقل چیزهایی هست که برای sobi نیاز هست که اجرا بشه و همگی از امکاناتی هست که روی سرورها وجود داره شما باید این امکاناتو تو نرم افزاری که سایتتون رو تو لوکال بالا میاره و شبیه سازی سرور رو انجام میده باید نصب کنید نمیدونم wampاستفاده میکنید یا Easy PHP بهرحال باید این امکانات رو برای اجرا فعال کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مهر 90 ممنون از پاسختون من با wamp میکنم میشه بفرمائید چه جوری و از کجا این امکانات را فعال کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام باید اینا رو روی ومپ نصب کنید CURL library Client URL Library SOAP Support SOAP extension OpenSSL Support OpenSSL module ZipArchive Zip extension و ... موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مهر 90 ممنون آقای دفاعی اما اینها را از کجا بیارم و چه جوری باد نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر