salar14 2 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من می خوام ویندوزم را عوض منم و در لوکال که با (wamp) کار کردم چند سایت کار کردم حالا می خوام از این سایتها یه بکاپ بگیرم و در ویندوز جدید یک ومپ جدید تر نصب کنم و بک اپ را روی اون نصب کنم حالا به نظر شما دوستان و اساتید 1 -چه جوری از کل لوکال بکاپ بگیرم که روی لوکال جدید همه افزونه ها و اطلاعات و ... بمونه و کار کنه ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 به نقل از جناب شمسی که یک بار خود من هم نجات داد 1- ابتدا لوکال فعلی را از حالت نصب خارج نمایید 2- یکسری فایل میماند آنها را زیپ کرده و احتیاطا در جایی نگه داری کنید 3- ویندوزتان را عوض کنید 4- ومپ جدید را نصب کنید نکته برای مسیر نصب دقیقا مسیر نصی ومپ قبلی را بدهید 5- کار تمام است اگر قصد دارید تا ومپ جدید را در مسیری جدید بریزید : این کار را انجام داده و سپس آن فایلی که گفتم زیپ کنید روی ومپ اسکرکت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. می توانید از طریق دیتابیس این کار را انجام دهید. از تب Export اغدام به بک آپ گیری کرده و برای برگرداندن از تب Import استفاده کنید. اگر توضیحاتم کامل نبود معذرت می خواهم. ازدوستان می خواهم توضیحاتمم را کامل کنند. متشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در شهریور 90 اول اقای تهرانی عزیز واقعا ممنون که تا این موقع شب بیداری می کشید و پاسخ ما را میدید واقعا تشکررررررر دوم منظورتون از (ابتدا لوکال فعلی را از حالت نصب خارج نمایید ) اینه که ومپ را از کنترل پنل ویندوز انیستال کنم و ... باز هم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما گفته های آقای تهرانی رو اجرا کنید از فایل های ومپ بک آپ بگیرید(فشرده کنید و نگه دارید!) از دیتابیس(از طریق phpmyadmin) بک آپ بگرید(همون export کردن دیتابیس) و بعد از نصب ویندوز دوباره ومپ رو نصب کنید و فایل های فشرده رو اکسترکت کنید و دیتابیس گرفته شده رو import کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر