رفتن به مطلب
mohammadn72

اطلاعیه بسیار مهم (myfc)

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت کاربران جومینا اسکریپت

اولا عید بزرگ نیمه شعبان رو به شما تبریک میگم

دوما:ظاهرا اسکریپت myfc مورد توجه همه قرار گرفته ، و خیلی ها بهم ایمیل زدن یا پیام دادن که در مورد نصب این اسکریپت توضیح بدم

این اسکریپت به علت این که شرایط بسیار خاصی رو میطلبه و نیازمندی های اولیه برای نصب بسیار سخت قابل گرد آوری هستش

من از اول این اسکریپت رو برای کسانی گذاشته بودم که در ضمینه اسکریپت مهارت دارند و برای

فایل sql به مشکل بر نمیخورند و به سهولت نصبش میکنند (این اسکریپت چون کلوب مجازی محسوب میشه و سرور رو خیلی سنگین میکنه ، یه سرور مجازی اختصاصی لازم داره)

و کلا لینک دانلودش رو حذف کردم و هر کی لینک خواست بهم پیام بزنه...

:afro::cool::D

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت کاربران جومینا اسکریپت

اولا عید بزرگ نیمه شعبان رو به شما تبریک میگم

دوما:ظاهرا اسکریپت myfc مورد توجه همه قرار گرفته ، و خیلی ها بهم ایمیل زدن یا پیام دادن که در مورد نصب این اسکریپت توضیح بدم

این اسکریپت به علت این که شرایط بسیار خاصی رو میطلبه و نیازمندی های اولیه برای نصب بسیار سخت قابل گرد آوری هستش

من از اول این اسکریپت رو برای کسانی گذاشته بودم که در ضمینه اسکریپت مهارت دارند و برای

فایل sql به مشکل بر نمیخورند و به سهولت نصبش میکنند (این اسکریپت چون کلوب مجازی محسوب میشه و سرور رو خیلی سنگین میکنه ، یه سرور مجازی اختصاصی لازم داره)

و کلا لینک دانلودش رو حذف کردم و هر کی لینک خواست بهم پیام بزنه...

:afro::cool::D

سلام

این اسکریپت روی هاست اشتراکی نصب نمی شه یا سنگین می کنه؟ اگر نصب می شه لطفا لینشک را بهم بدید و یه توضیح مختصری هم بهم بدید یهدونه دانلود کردم انگار فایل sql اشکال داشت

با تشکر

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز بعد از بررسی های بعدی متوجه شدیم که این نسخه ها هیچ کدوم پایدار نیست و حتی بعد از نصب کامل هم با مشکلات زیادی مواجه میشین ، این مشکلات در حالت عادی به چشم نمیان ولی وقتی چند ده تا کاربر عضو بشن کم کم مشکلات رخ نشون میدن

من توصیه نمیکنم

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز بعد از بررسی های بعدی متوجه شدیم که این نسخه ها هیچ کدوم پایدار نیست و حتی بعد از نصب کامل هم با مشکلات زیادی مواجه میشین ، این مشکلات در حالت عادی به چشم نمیان ولی وقتی چند ده تا کاربر عضو بشن کم کم مشکلات رخ نشون میدن

من توصیه نمیکنم

سلام

این اسکریپت رو به من میدید؟

من سرور دارم ولی بیشتر دوست داشتم ساختمانش رو ببینم چجوریه

ممنون میشم بهم بدیدش

لینک به ارسال

دوست عزیز خیلی وقت هست که ازش استفاده نکردم

آرشیو رو میگردم ، براتون پ.خ میکنم

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• افزودن...