alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 سلام کسی با این مشکل برخورد کرده ؟ Fatal error: Class 'JCKStartConfig' not found in C:\wamp\www\plugins\editors\jckeditor\includes\ckeditor\htmlwriter\javascript\helper.php on line 69 نصبش کردم ولی موقعی که میری مطلب جدید بگذاری این پیغام میاد:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دقت داشته باشید که پلاگین های ادیتور قبلیتون رو غیر فعال کنید و پلاگین ادیتور جدید فعال باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 تشکر جناب فرحزادیان عزیز:sleepy: ولی فایده ای نداشت.کوکی ها-هیستوری-کش-فایده نداشت که نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما حذف و دوباره نصب کنید این لینک هم ببینید http://www.joomlackeditor.com/forum/6-installation-problems/65-php-error موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 تشکر دوست عزیز نشد. میرم جوملا رو حذف میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در آبان 90 سلام من امروز آخرین نسخه این ادیتور رو از سایت خودش گرفتم و نصب کردم اما بعضی از قسمتاش که میخواد به هاست دسترسی داشته باشه غیر فعاله. مثلا گزینه JTree Link خطای Error Loading: Link میده. با فایرباگ هم که بررسی میکنم خطای 500 Internal Server Error وجود داره. دسترسی فایل ها و فولدرها رو به 755 تغییر دادم ولی هنوز مشکل وجود داره کسی میدونه موضوع چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در آبان 90 سلام کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام من امروز آخرین نسخه این ادیتور رو از سایت خودش گرفتم و نصب کردم اما بعضی از قسمتاش که میخواد به هاست دسترسی داشته باشه غیر فعاله. مثلا گزینه JTree Link خطای Error Loading: Link میده. با فایرباگ هم که بررسی میکنم خطای 500 Internal Server Error وجود داره. دسترسی فایل ها و فولدرها رو به 755 تغییر دادم ولی هنوز مشکل وجود داره کسی میدونه موضوع چیه؟ سوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید اینجوری هم بهتر بررسی میشه و هم شما زود تر به نتیجه می رسید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر