mohsena 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام می خواستم بدونم اگه بخوام یه فرم ایجاد کنم که کار ایجاد مطلب رو انجام بده چطوری باید فیلدهای فرم رو به جدول مطلب اختصاص بدم! مثلا می خوام فیلد عنوان در فرم به فیلد عنوان در جدول مطلب اختصاص پیدا کنه! توضیحات اضافه: می خوام به کاربرایه سایت اجازه ی ارسال مطلب رو بدم و توهر مطلب هم باید یه فایل آپلود شه.واسه این کار می خوام یه فرم طراحی کنم که زیباتر شه !فکر می کنم artform از بقیه بهتر باشه ولی طریقه ی اتصالش به پایگاه دادرو نمیدونم !ضمنا اطلاعات پایگاه دادم خوبه با sqlserver کار کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این رو ببین فکر کنم بتونه بهت کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 برای این کار افزونه داره جوملا و نیازی نیست که خودتون این کار را انجام بدید ولی با rsform میشه این کارو کرد با آرت فرم کار نکردم که ببینم میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام مرتضی جان ، مثل این که لینک رو در پست قبل فراموش کردی قرار بدی... لطفا لینک رو دوباره بگذار تا منم استفاده کنم. جناب mohsena ، همونطور که جناب رضایی فرمودند ، RSForm PRO می تونه به خوبی کمکتون بکنه. یکی از پلاگین های RSForm PRO ، کارش ثبت اطلاعات وارد شده توسط کاربر در دیگر بانک ها یا تیبل ها هستش. شما با RSForm PRO به راحتی می تونید فرم کاملی و جامعی درست کنید که اطلاعات بخش ها و مجموعه ها، خود به خود از درون بانک اطلاعاتی جوملا درون لیست باکس نوشته بشه و ... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون از راهنماییتون rsform pro که پولیه !اگه مجانیش هست به ما هم بگید ! rsform هم که آپلود نداره ! هیچکی با آرت فرم کار نکرده ؟ سلام این رو ببین فکر کنم بتونه بهت کمک کنه میشه لطف کنید لینک ودوباره بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام واقعا شرمنده امان از دست این آلزایمر http://forum.joomina.ir/thread-3572.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 rsform pro فارسی پولیه ، ولی نسخه انگلسیش رو می تونی با جستجو در اینترنت پیدا کنی. اگر هم خواستی فارسیش رو بخری ، هم من می تونم بهت بدم(با یک سری امکانات فارسی اضافه) و هم می تونی از فروشگاه جومینا خریداریش کنی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در شهریور 90 از بریزینگ فرم استفاده کردم !واسه من خوب بود همه چی داشت ! ممنوناز راهنماییاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر