sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 1- جوملا 1.6 و 1.7 با مرورگر فایر فاکس مشکل دارند چون در قسمت مدیریت هم چیز باز می شه ولی زمانی که مطلبی می نویسم می خواهم ذخیره را بزنم هیچ اتفاقی نمی افتد ولی در مرور گر ie راحت کار می کند؟ 2- وقتی فایل فلش می یارم از قسمت insert media پیش نمایش فلش هم نشان می دهد insert هم که می زنم کنار مطالب هم نمایش می دهد ولی زمانی که ذخیره را می زنم فایل فلش حذف می شود و نمایش هم نمی دهد در هر دو ورژن 1.6 , 1.7 این طوری می شود چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 برای مورد یک همچین چیزی نیست فایر فاکس خودتونو آپدیت کنید برای مورد دوم برای قرار دادن فلش از کدهای اچ تی ام ال اون استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 برای مورد یک همچین چیزی نیست فایر فاکس خودتونو آپدیت کنید برای مورد دوم برای قرار دادن فلش از کدهای اچ تی ام ال اون استفاده کنید موفق باشید مشکل اول حل شد ولی مشکل دوم که خیلی برام مهم تر هست حل نشد کد یک فایل فلش در دریم ویور اوردم و کد فایل html را در جوملا گذاشتم جواب نداد چه کار کنم برای همه اینجوری هست یا برای من ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز در تاپیک قبلی هم خدمتتون عرض کردم و لینک دادم! اگر کمی زحمت جستجو رو به خودتون بدید سریعتر و بهتر به پاسختون می رسید !!! قبلا هم کد جهت افزودن فایل فلش معرفی شده و هم افزونه که کدهاتون رو بتونید کامل و بدون مشکل قرار بدید... (فقط کمی جستجو...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر