behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشید دوستان من یه پلاگین گرفتم از بچه های همینجا برای محدود سازی لینک دانلود فایل ها. بعد از نصب و فعال سازی این ارور و میده و حالا حتی نمی تونم به حالت اولش برشگردونم. تورو خدا کمکم کنید اینم از اروری که میده. Fatal error: Class 'JEditor' not found in /home/ghorbato/domains/ghorbat.org/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 387 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. پلاگین رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟ اگه نشد حذفش کنید و باز امتحان کنید. اگه نشد فایلهای مربوط به پلاگین رو دستی پاک کنید و باز امتحان کنید. ( پس از هر مرحله برای رفرش صفحه از ctrl+F5 استفاده کنید ) البته من تاحالا به همچین چیزی بر نخوردم و مطمئن نیستم. معمولا با این کار درست می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام. پلاگین رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟ اگه نشد حذفش کنید و باز امتحان کنید. اگه نشد فایلهای مربوط به پلاگین رو دستی پاک کنید و باز امتحان کنید. ( پس از هر مرحله برای رفرش صفحه از ctrl+F5 استفاده کنید ) دوست خوبم. پلاگینو کلا پاک کردم اما سایتمم دیگه بالا نمی اد. ای خدا چه گرفتاری شدیما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 ببخشید :exclamation: یک بار دیگه پلاگین رو نصب کنید شاید درست بشه. راستش دقیق از این اطلاعی ندارم. نگران نباشید.درست میشه ______________________________________ من فکر می کنم پلاگینتون مشکل داره. از جای دیگه هم یکبار این پلاگین رو نصب کنید و باز امتحان کنید. من منتظر جوابتونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 فهمیدم آقا Fatal error: Class 'JEditor' not found in /home/ghorbato/domains/ghorbat.org/public_html/libraries/joomla/index.php on line 387 تو این قسمت فایل ایندکس پی اچ پی هم پاک شده فکر کنم از اینه که الان نه کنترل پنل سایت بالا میاد نه خود سایت . از کجا بیارم این فایلو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 صفحه ی لاگین که لود میشه ولی طول می کشه!!! فایل index.php رو می تونید از بسته ای که جوملا رو از اون نصب کردید بیارید. من به شما پیشنهاد می کنم که یک بار دیگه جوملا رو نصب کنید البته عجول نباشید. منتظر بقیه هم بمانید، احتمالا مدیران سایت به شما پاسخ خواهند داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما یه کار راحت تر بکن یک نسخه کامل جوملا را بگیر در هاستت اکسترکت کن بعد پوشه اینستال را پاک کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 بله با این کار نتظیمات از بین می ره دیگه؟ درسته؟ :1: اگه اینطور باشه من پیشنهاد می کنم فقط فولدر libraries رو replace کنی! من فکر کنم فولدر library رو جایگزین کنی درست بشه! :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 آقا درست شد فقط اینو میزنه وقتی می خوام مطلب جدید بزنم Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home/ghorbato/domains/ghorbat.org/public_html/libraries/joomla/html/editor.php on line 268 چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 1. چیکار کردید درست شد؟ 2. از خط 266 تا خط 271 فایل editor.php رو در libraries/joomla/html برام بذارید مقایسه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 فقط پوشه جوملا رو رپلیس کردم درست شد. حالا این مشکلو چه کنم Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home/ghorbato/domains/ghorbat.org/public_html/libraries/joomla/html/editor.php on line 268 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 گفتم که از چه خط تا چه خطی از چه فایلی رو بذارید تا مقایسه کنم. (تایپک قبلی من رو دوباره بخونید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 ولی این فایل که هستش اونجا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 چی؟! عزیزم ... بهروز جان ... فایل editor.php رو باز کن و از خط 266 تا 271 رو تو یه پست برام بذار! مفهومه دوست من؟ :exclamation: اصلا اگه خواستی خودشو بذار من نیگاش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 آقا بفرما کل نوشته های داخل فایل http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13142386821.zip دادم کلا که داستان نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 آقا این که خیلی در هم برهمه!!! اول یه کپی از اون فایل بگیر داشته باشی و بعد فایلی رو که گذاشتم رو جایگزینش کن. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13142390161.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 جایگزین کردم دیگه؟ دوباره همونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 آقا یه بار دیگه جوملا رو ریپلیس کن دیگه من نمی دونم برا چی این پیغام رو میده!! :x (36): یه عکس از اون قسمتی که ارور ها رو می نویسه بفرست، یه اسکری شات شاید به دردم بخوره. یه جوری من ببینم چی میشه. بابت اعتبار هم ممنونم دوست عزیز! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما برو به قسمت تنظیمات سایت و Editor رو روی No Editor تنظیم کنید ببینید مشکلتون حل می شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما برو به قسمت تنظیمات سایت و Editor رو روی No Editor تنظیم کنید ببینید مشکلتون حل می شه موفق باشید این کار رو بکنه که دیگه نمی تونه راحت edit کنه!!! باید ادیتور داشته باشه! از قسمت سایت > پیکره بندی کلی ببین می تونی از ادیتور های دیگه استفاده کنی؟ زود خبر بده لطفاًمن JCE editor رو پیشنهاد میکنم. ( ولی باز هم می گم که یک بار دیگه جوملا رو نصب کنی بهتره من از یه نفر هم پرسیدم گفت تنظیمات تغییر نمی کنند ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 نه آقا مجتبی حل نمیشه اونطوری. اینم عکس خوب ببینید وقتی وارد قسمت نوشتن مطلب جدید میشم اینطوری میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 با مرورگر های دیگه هم تست کنید. این ربطی به ادیتور شما نداره این چیزی که من می بینم کد نویسیش به هم ریخته! باید دوباره فایلها رو نصب کنید. از بسته ی جوملا یکبار فولدر libraries رو جایگزین کنید احتمالا درست بشه. :putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام مجدد شما این کدی که می دم رو تو خط 268 editor.php به جای کد اونجا جا گذاری کن یعنی این کد خط 268 رو // Try to authenticate $result[] = $plugin->onDisplay($editor); با این کد // Try to authenticate if (method_exists($plugin, 'onDisplay')) { $result[] = $plugin->onDisplay($editor); } جایگزین کنید امیدوارم مشکل حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 آقا این دوتا رو هم رفتم باز هم همونه ارور . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 راستش من کم اوردم :x (12): الآن پلاگینه نصبه؟ فایل editor.php الآن همون قبلیه یا جدیده؟بذار من از چند نفر بپرسم، تا ساعت 12 شب بهت خبر میدم. منتظرم باش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر