yshahab 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان من یه مشکا دارم اونم در قسمت کروکی مدیریت تماس جومینا هست من جایی برای وارد کرد Api Code گوگل پیدا نکردم . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز بعد از نصب به مسیر زیر برید مدیریت سایت / مدیریت پلاگینها / ---> [ Alikonweb GoogleMap ] پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 من روی هاست نصبش کردم و وقتی تست می کنم و یک پیام می فرستم این پیام را می ده باید چه کار کنم : نمی تواند تابع ایمیل را فرخوانی نماید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام روی چه هاستی نصب کردید؟در بسیاری از هاست ها به خصوص هاستهای رایگان که برای ارسال اسپم مورد سو استفاده قرار گرفته میشن این تابع غیر فعال است. اگر هاست شما Smtp رو ساپورت میکنه سعی کنید از اون استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر