aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام خدمت دوستان آیا کسی از دوستان دموی محصولی آزمون ساز آنلاین جوملا که جومینا مارکت هست را در اختیار دارد تا ببینم و در صورت لزوم و برآورده کردن خواسته هایم خریدار نمایم من میخوام ببینم پس از آزمون آیا به صورت آنلاین نمره می دهد یا مدیر سایت باید تصحیح کند فقط اینکه دموی افزونه فارسی باشد از مدیران سایت تقاضا دارم راهنمایی کنند مرا چنانچه دوستان راهنمایی کنند خوشحالم می کنند شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست من من آزمون ساز واسه جوملا سراغ دارم که از همه ی آزمون سازهای جوملا کامل تره و خود جوملای جهانی رایگان واسه دانلود گذاشته. یکی از دوستان هم زحمت کشیده فارسیش کرده. من خودم ازش استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم و همه ی نیاز ها واسه این کار رو پوشش میده. دوستایی که میخوان بگن تا لینک فارسی شدشو واستون بفرستم. اگر هم مدیران راضی هستن لینک رو همین جا بزارم تا همه استفاده کنن. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 کاربر محترم havafaza چرا راضی نباشیم؟ مگه مال ماست که راضی باشیم یا نه؟ اگه وارز نیست می تونید توی یک پست جدی ایجاد کنید و معرفی کنید و حتی می تونید قبل از اون هم برای ما ارسال کنید تا بررسی کنیم و اگه مشکلی نداشته باشه و یا نیاز به بهینه سازی بیشتری داشته باشه براتون انجام بدیم و به اسم خودتون توی سایت جومینا انتشار بدیم. موفق باشید ---------- کاربر محترم aftabgardun_erfan این افزونه خودش همون لحظه نتیجه آزمون را اعلام میکنه می تونید توی پیام خصوصی ایمیلتون را بگذارید تا دمو براتون ارسال کنم موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب آفتابگردان لطفا به قوانین احترام بگذارید و در خواست خود رو در انجمن مربوط به خودش ایجاد کنید. این انجمن برای معرفی افزونه های فارسی هست ، نه سوال درباره اون ها موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در شهریور 90 کاربر محترم havafaza چرا راضی نباشیم؟ مگه مال ماست که راضی باشیم یا نه؟ اگه وارز نیست می تونید توی یک پست جدی ایجاد کنید و معرفی کنید و حتی می تونید قبل از اون هم برای ما ارسال کنید تا بررسی کنیم و اگه مشکلی نداشته باشه و یا نیاز به بهینه سازی بیشتری داشته باشه براتون انجام بدیم و به اسم خودتون توی سایت جومینا انتشار بدیم. موفق باشید سلام به این تاپیک مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-6365.html یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر