Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من یک قالب خریدم که همراه آن یک ماژول خبرنامه بود. حالا در دمویی که سایت سازنده داده با یک کلیک عنوان فیلد پاک می شه و ما متن مورد نظرمون را وارد می کنم. اما در سایت که این ماژول را روش نصب کرده ام باید ابتدا عنوان را پاک کنم و بعد متن مورد نظرم را وارد کنم. آدرس دموی سازنده: http://quick-m.woodoo-style.com/ آدرس سایتی که مشکل داره: http://www.igems.ir/ مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز سوالتون را واضحتر بگید و مشخص کنید کدوم ماژول و دقیقاً چه مشکلی داره البته می تونید از پشتیبانی قالب راکت تم هم سوال بپرسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 ببینید در دموی سایت سازنده و در فیلد های ماژول خبری (فیلد ایمیل و فیلد نام) ، وقتی روی این فیلد ها کلیک می کنیم نوشته ها حذف می شوند و ما می توانیم متن خودمون را بنویسیم. ولی در سایت من با کلیک کردن روی فیلد ها نوشته ها حذف نمی شوند و ما خودمون باید اون کلمه را بگیریم و حذف کنیم. یک سری به دمو و سایت من بزنید تا متوجه شوید. مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما تو تنظیمات افزونه تغییری ایجاد کردید؟ چون تو دمویی که گذاشتید نوشته ها چیز دیگه ای هست و البته دکمه افزونه هم مشکل داره و متنش روی دکمه نیست شیفت شده به راست حذف و دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 نه من در تنظیماتش دست نبردم. حذفش کردم و دوباره نصبش کردم ولی مشکل حل نشد. این افزونه را آپلود کردم. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13142677681.zip لطفا برسی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام من ماژول رو نصب کردم و همین مشکل رو داشتم شما مطمئنید اون دموی همین ماژوله!؟؟!؟!؟! اونیکه شما گذاشتید این کامپوننته تو سورس صفحه هم نوشته com_spsnewsletter نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام فهمیدم مشکل چیه + برای این که شما هم متوجه بشید که مشکل چیه ، همه نوشته های درون یکی از تکس باکس ها رو پاک کنید ، خواهید دید که مشکل حل میشه... + فقط یه سوال : آیا در مدیریت ماژول می تونید متن نوشته شده در تکس باکس ها رو تعیین کنید؟ اگر می تونید ، راه حل اصلاح نوشته های درون تکس باکس ها است ، اگر نه، باید این نوشته ها رو از درون کدهای ماژول اصلاح کنید. آقا مهدی ، متوجه شدی چکاری باید انجام بدی؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 بله می توان نوشته های درون تکست باکس را ویرایش کرد ولی کاری که شما گفتید من قبلا امتحان کرده بودم ولی مشکل حل نشد. اگر هم تکست باکس ها را خالی باشد ، متن پیش فرض جایگزین می شود که همان مشکل را دارد. اگر در متن پیش فرض را در کد های این ماژول حذف کنم ، مشکل حل می شود؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 آره ، احتمالا مشکل حل بشه امتحانش که ضرری نداره ، پس امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر