Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 نمیدونم تا حالا دوستان با این مشکل invalid token موقع خروج از جوملا 1.6 یا 1.7 برخورد داشتن یا نه به هرحال راه حل برطرف کردن این مشکل بصورت زیر هست 1- وارد کنترل پنل هاستتون بشید و برید به پوشه قالبتون و فایل default.php را باز کنید بعنوان مثال: templates/Beez_20/html/mod_login/default.php 2- کد زیر رو پیدا کنید: 3- با این کدها جایگزین کنید: <?php echo JHtml::_(‘form.token’); ?> حالا save کنید و وب سایتتون رو دوباره بارگذاری کنید بعد فانکشن logout رو تست کنید باید مشکل برطرف شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 من همین مشکل را در کامپوننت نظر سنجی دارم. حالا کدی را که دادید تست می کنم و خبرشو بهتون می دهم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 البته دقت داشته باشید که علامت > در جای اصلیش قرار بدی در lموقع ثبت تو فروم جاشون عوض شده کدهای دیگه رو ببینید متوجه میشید صحیحش کجا باید قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moop 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) البته دقت داشته باشید که علامت > در جای اصلیش قرار بدی در lموقع ثبت تو فروم جاشون عوض شده کدهای دیگه رو ببینید متوجه میشید صحیحش کجا باید قرار بگیره سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدید منم این مشکل برام پیش اومده نمی تونم حلش کنم ویرایش شده اسفند 92 توسط moop نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر