rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان. پس از نصب جوملا 1.7 وقتی وارد پنل مدیریت می شوم. در بالای صفحه به کلی ارور بر می خوردم. و در پایین محیط مدیریت جوملاست. قضیه چیه؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 در اين مورد در انجمن بارها توضيح داده شده ! نمايش پيام هاي خطاي پي اچ پي در هاست و يا لوكال بايد غير فعال باشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 تو جوملا 1.5 این مشکلات نبود. چطور می تونم غیر فعالش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 در لوكال از طريق تنظيمات ومپ سرور به راحتي ! در هاست هم معمولا مدير هاست يا همون ادمين سرور بايد اين كار رو انجام بده و شما دسترسي نداريد ! در اين مورد هم در انجمن راهنمايي شده و ميتوانيد جستجو كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. ممنون تو انجمن هنوز چیزی در این باره گفته نشده که! من از ومپ سرور استفاده می کنم، لطفاً بگید از کجا باید این کار رو انجام بدم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 همين ديشب براي يكي از دوستان توضيح دادم ! برروي ايكن ومپ در سيستري يعني همون كنار ساعت كليك چپ كنيد در منو باز شده موس رو روي php ببريد و سپس روي phpsetting و سپس در منو باز شده تيك گزينه Display Errors رو برداريد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. با این کار فقط نشون داده نمی شن یا از بین می رن؟ فکر کنم مشکلاتی که نشون داده می شه درست نشن ها! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 درسته ولي خوب در تنظيمات پيش فرض جوملا در هنگام نصب هم از شما خواسته شده تا اين گزينه را غيرفعال كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 یعنی جوملا مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام نه عزیز جوملا مشکلی نداره! حالا برای اطمینان بیشتر شما جوملا رو مجدد دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصبش کنید... اگر بعد از نصب تداخلی تو سیستم مشاهده کردید بفرمائید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 نه منظورم اینه که برا چی این کد ها نمایش داده می شن؟ ما با با غیر فعال کردن نشون دادن ارور ها دیگه اونها رو نمی بینیم ولی حتما مشکلی وجود داره که این ارور ها تولید می شن دیگه! :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 کلید کردید ها دلائل مختلفی می تونه داشته باشه مثل ناقص بودن بسته ای که نصب کردید یا نصب ناقص یا ناسازگار بودن سیتسم لوکالی که نصب کردید با جوملاتون یا اگر رو هاست هست به خاطر تنظیماتی که رو سرور اعمال شده یا... شما نصب کنید اگر تداخلی تو سیستم بود بفرمائید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر