behrooz_1 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه ماژول اسلاید شو دارم که موقع ذخیره تنظیمات خطای no-premission میده.چی کار باید بکنم؟ لوکال هم هست و فقطم همین ماژول مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز این افزونه ای که شما نصب میکنید تجاریه به این خاطر no-premission = بدون اجازه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrooz_1 0 ارسال شده در شهریور 90 پس دیگه از بحث انجمن خارج شد چطوری میتونم این افزونه رو فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 از چه افزونه اي استفاده ميكنيد ! نام افزونه چيست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrooz_1 0 ارسال شده در شهریور 90 از چه افزونه اي استفاده ميكنيد ! نام افزونه چيست ! ja-slideshow برای شرکت جوملارت و تجاریهچطوری میتونم بخرمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 اگر وارزش رو بخواهيد در نت جستجو كنيد يافت ميشه ولي ما در انجمن قرار نميديم و خلاف قوانين انجمن است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر