i.from_iran 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام ماژول جستجو موضوعی جومینا را گرفتم و بعد از فعال سازی تو قالب این خطا را میده : Notice: Undefined variable: sectionid in C:\wamp\www\joomla\modules\mod_quickjump\mod_quickjump.php on line 43 Notice: Undefined variable: catid in C:\wamp\www\joomla\modules\mod_quickjump\mod_quickjump.php on دلیلش چی هست؟ نحوه کار با این ماژول چطور هست؟ ماژول مشابه همین میخوام داخل سایت بزارم چیز دیگه ای هم سراغ دارین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام حذف و مجدد نصب کنید... با قالب دیگری هم تست کنید (ترجیحا قالب پیشفرض جوملا...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در شهریور 90 اینکارو کردم نشد این ماژول نیاز به افزونه خاصی که نداره؟ تو توضیحات اسمی از sobi اومد اونو که نباید داشته باشم ؟ قالب پیش فرض بود اون قبلیه. اما یکی دیگ هاز قالبا پیش فرضو انتخاب کردم کمبو باکس هارو نشون میده. ولی اون خطا هنوزم هست. فیلدای خود ماژول رو چی باید بنویسم داخلشون ؟پیوست: وقتی تو کمبو باکس ها مجموعه و بخش و مطالبو انتخاب میکنم اون خطا رفع میشه. بصورت پیش فرض کمبو باکس ها خالیه که خطا نمایش میده راه حال میگین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این ماژول نیاز به نصب افزونه ای دیگه ای نداره خوب وقتی شما تو کمبو باکس ها بخش و مطالب رو میذارین مشکل رفع میشه دیگه مگه میخواین باکس ها خالی باشن!؟!؟! راستش این برنامه بصورت آنلاین هیچ مشکلی نداشته شما از چه نسخه wamp استفاده می کنید؟ اگه ورژن جدیدتر از ورژنی که شما دارید اومده اونو نصب کنید شاید مشکل برطرف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام این ماژول نیاز به نصب افزونه ای دیگه ای نداره خوب وقتی شما تو کمبو باکس ها بخش و مطالب رو میذارین مشکل رفع میشه دیگه مگه میخواین باکس ها خالی باشن!؟!؟! راستش این برنامه بصورت آنلاین هیچ مشکلی نداشته شما از چه نسخه wamp استفاده می کنید؟ اگه ورژن جدیدتر از ورژنی که شما دارید اومده اونو نصب کنید شاید مشکل برطرف بشه سلام تا قبل از اینکه تو کمبو باکس گزینه ای را انتخاب کنم اون خطا وجود داره! نمیخوام خطایی نشان داده شود ومپ سرور نسخه 2.0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 من از ومپ 1.7.4 اسستفاده میکنم و مشکلی نداره . این افزونه همین حالا هم داره در خود سایت جومینا استفاده میشه و مشکلی نداره احتما برای سرور مجازی شما است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر