dosib 0 ارسال شده در شهریور 90 آقا من فوکاگالري رو رو يه هاست رايگان نصب کردم ولي با هزار زور هالام که نصب شده تو منوي کامپوننتها نيست و من بايد از طريق آدرسش انو مديريت کنم کسي ميدونه منوهاي مديريت تو کدوم جدول ديتا بيس ساخته ميشه که برم يه جوري نصبش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام حذف و مجدد نسخه ی از این افزونه رو دانلود کنید که با نسخه جوملاتون سازگار باشه و بعد اقدام به نصب مجدد کنید... (با دیتابیس کاری نداشته باشید، از طریق پنل مدیریت نصب کنید...!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام حذف و مجدد نسخه ی از این افزونه رو دانلود کنید که با نسخه جوملاتون سازگار باشه و بعد اقدام به نصب مجدد کنید... (با دیتابیس کاری نداشته باشید، از طریق پنل مدیریت نصب کنید...!) موفق باشید با نسخه جوملا سازگاره متاسفانه به خاطر محدوديت هاست امکان نسب کامپوننت از طريق مديريت نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر