mahzyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام و خسته نباشيد. من قالب admin_persianversion رو نصب كردم و خيلي هم راضي هستم. فقط وقتي ماژول mod_status رو نصب كردم .توي صفحه اصلي ،پايين هر آيكون يكسري توضيحات و زير شاخه هاشون رو نوشته اينا رو چجوري ميشه پاك كرد؟؟؟ حتي از منوي ماژول هم تست كردم نشد.:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 یه تصویر ضمیمه کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahzyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 اين هم تصويرش. ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 آهان خوب از اول بگو در مدیریت ماژول بالای جداول ماژول 2 تا گزینه هست یکیش نوشه سایت و یکیش نوشته مدیر روی مدیر کلیک کنید و ماژولش را از آنجا ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahzyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 نه عزيز من. اوني كه شما ميگي نيست. چون توي بخش نصب و حذف ماژول بايد تغييرات داده بشه. نصب و حذف -> مدیریت بخش گسترش -> ماژولها و از اينجا بايد ماژول نصب شده را حذف كرد و تازه قابل ويرايش هم نيست.... كه اين ها رو تست كردم ولي نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 چرا عزیز من اونی که من میگم هست کافی بود شما از مدیریت ماژول quickicon را غیر فعال کنی و یا بری در قسمت مدیریت قالب ----> قالبهای مدیر -----> روی قالب کلیک کنی و اون ها را تغییر بدی در زیر برات تصاویرش را گذاشتم . [/center] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahzyar 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 مرسي عزيز من. اوني كه گفتي شد. ولي mod_quick بعد از نصب كم رنگ شده و قابل ويرايش و حذف نيست. فكر ميكنم جزء هسته اصلي جوملا قرار گرفته. در هر صورت سپاسگذارم:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر