وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام وقتی ماژول گلوبال نیوز پارسا رو فعال میکنم یه خط های سبز رنگ میاد بین هر مطلب ( تصویرش رو گذاشتم نیگاه کنید ) ! قبلن اینجوری نبود چه جور میشه این خط ها رو برداشت ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 سلام وقتی ماژول گلوبال نیوز پارسا رو فعال میکنم یه خط های سبز رنگ میاد بین هر مطلب ( تصویرش رو گذاشتم نیگاه کنید ) ! قبلن اینجوری نبود چه جور میشه این خط ها رو برداشت ؟ :thankyou: سلام از ماژول نیست! از قالب باید باشه، از قالب تابناک 4 استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 ممنون دموی آنلاین : www.darhayebaz.comبله از قالب تابناک 4 استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 شما این کد رو : .gn_static_1 { color: #003366; margin: 3px 0; padding: 1px 0; } رو در خط 265 فایل template.css جایگزین کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر