mehrabaria 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام بعضی مواقع پیش میاد که یک ایتی طراحی می کنیم و صاحب کار پول طراحی را یا نمی ده یا موکول می کنه به بعد ایا میشه کد php نوشت که به صورت اتوماتیک بعد از چند روز دیتا بیس رو دراپ کنه یا سایت رو از کار بندازه البته دیتا بیس بهتره تا طرف حساب کار دستش بیاد مثل نرم افزار هست اکسپایر میشه باید پولش را داد؟ لطفا کمک کنید مهمه برام. سلام بعضی مواقع پیش میاد که یک ایتی طراحی می کنیم و صاحب کار پول طراحی را یا نمی ده یا موکول می کنه به بعد ایا میشه کد php نوشت که به صورت اتوماتیک بعد از چند روز دیتا بیس رو دراپ کنه یا سایت رو از کار بندازه البته دیتا بیس بهتره تا طرف حساب کار دستش بیاد مثل نرم افزار هست اکسپایر میشه باید پولش را داد؟ لطفا کمک کنید مهمه برام. اصلاح می کنم بعضی مواقع پیش میاد که یک سایتی طراحی می کنیم و صاحب کار پول طراحی را یا نمی ده یا موکول می کنه به بعد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما میتونید از نرم افزار های کد کننده استفاده کنید این نرم افزار ها میتونن مدت کد رو اعتباری کنن یعنی بهد از مثلا 30 روز سایت از کار بیفته نمونه این نرم افزار ها zend , ion هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام من نتونستم نر مافزار رو پیدا کنم میشه بیشتر توضیح بدهید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز این نرم افزار ها تجاری هستند و شما باید از سایت سازنده خریداری کنید ولی اگر در نت جستجو کنید به صورت نال شده موجود هست این انجمن از برنامه ها و افزون های وارز پشتیبانی نمیکند. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر