وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من ماژول thumbsup رو نصب کردم و وقتی میزنم نمایش در صفحه اصلی چیزی نشون نمیده . ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار تا در صفحه اصلی نشون بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. شما باید مجموعه و بخش هایی را که می خواهید نمایش داده شوند را به این ماژول بشناسانید. باید شناسه های مجموعه و بخش هاتون را در دو فیلد که در تنظیمات این کامپوننت هست بنویسید و با کاما , جدا کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 شناسه ها رو وارد کردم اما وقتی میخوام که قرار بدم به جای مطالب صفحه اصلی چیزی نشون نمیده . فقط وقتی می گذارم تو موقعیت ها نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز ماژول که به جای مطلب اصلی نمایش داده نمیشه!! ماژول ها در موقعیت های سایت نشون داده میشن که البته برای کاری که شما میخوایید پلاگینی موجود هست پلاگین درج ماژول در مطلب که در سایت جومینا معرفی شده برای اینکار هست با این افزونه میتونید ماژول ها رو وارد مطلب سایت بکنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 ممنون آقای مردای ولی داخل تنظماتش چنین گزینه ای است ( به تصویر زیر نیگاه کنید ) - وقتی ماوس رو وری همین گزینه نگه میدارم تو تنظیماتش نوشته که : { با تنظیم این گزینه به جای نمایش مطالب در صفحه اصلی، این ماژول جایگزین مطالب صفحه اصلی می گردد } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 من این ماژول رو تست نکردم شاید این امکان موجود باشه ولی فکر نمیکنم یعنی تا حالا ندیدم ولی شما به راحتی با اون پلاگین میتونید این کار رو انجام بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 ممنون هر دو پلاگین درج ماژول در مطلب Modules Anywhere و load module into article رو نصب کردم اما ماژول رو نشون نمیده ! و فقط یه کادر ( مث یه تصویر ) میاد تو صفحه اصلی . دمو : http://www.darhayebaz.com ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز جوملا شما مشکل داره شما از جوملای تیم مامبو لرن استفاده کنید و دوباره پلاگین anywhere استفاده کنید باید زیر ادیتور مطلب دکمه مثل درج تصویر بیاد الان درمکانی نیستم که بتونم انجام بدم کارهایی که گفتم رو انجام بدید اگه درست نشد اطلاع بدید تا شب براتون بررسی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام، جوملای مامبولرن را نصب کردم و تونست ماژول رو بذارم وسط صفحه . ولی الان شکلش فرق میکنه ! آخه تو سایت های دیگه به شکل زیر است : ولی واسه من فرق میکنه، نیگاه کنید : www.darhayebaz.com آیا در این تصویری که گذاشتم از ورژن دیگه از ماژول mod_thumbsup استفاده شده؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر