Hamed 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام تا حالا تعداد زیادی ماژول و پلاگین و ... رو برای امتحان نصب کردم. چیزی که هست اینه که بعضی از اونها موقع ویرایش توی مدیریت ارور زیر رو میدن. Fatal error: Cannot access empty property in ...\libraries\joomla\registry\registry.php on line 146 سرچ هم کردم و به نتیجه زیر رسیدم. اما دقیقا متوجه اون نشدم. name="@spacer" type="spacer" by inserting name="@spacer" everywhere where type="spacer" appears... این هم یه تاپیک توی فروم جوملا که مشکل رو توی قالب داشته. http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=541&t=354113 به نظر شما مشکل از کجاست و این راه حل چیه؟ ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مرداد 89 خوب این مورد فکر میکنم به سازگاری اون ماژول یا پلاگین با قالبتون مربوط میشه. با یک قالب دیگه چک کنید ببینید تغییری میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hamed 0 ارسال شده در مرداد 89 اینکار رو قبلا انجام داده بودم. با چندین قالب امتحان کردم اما مشکل پابرجاست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hamed 0 ارسال شده در مرداد 89 متاسفانه به خاطر این مشکل نمی تونم از تعداد زیادی پلاگین و ماژول استفاده کنم. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 متاسفانه به خاطر این مشکل نمی تونم از تعداد زیادی پلاگین و ماژول استفاده کنم. :1: پلاگین ارث بریتون رو هم فعال کردید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزيز لطفاً چند نمونه از ماژول ها و پلاگين ها را نام ببريد تا تست كنيم. چند نكته را هم مد نظر داشته باشيد سطح دسترسي فايل ها جوملا را بررسي كنيد و از آخرين ورژن جوملا نيز استفاده نماييد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر