bonyan 0 ارسال شده در شهریور 90 بسم الله الرحمن الرحيم سلام مي خواستم بپرسم چطور ميشه فونت قالب مديريت رو درشت كرد . مال من ريز شده چون از نسخه ي انگليسي استفاده كردم بعد فارسي ساز رو روش نصب كردم . البته آموزش اين قسمت http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=256 مشكلم رو حل نكرد . همچنين من براي حل اينكار از جاي گذاري جوملاي نسخه ي فارسي بر روي نسخه ي انگليسي استفاده كردم و مشكل بر طرف شده فقط مي خوام بدونم به كدوم فايل و كدوم قسمت بستگي داره . :thankyou: ياعلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تغییرات اندازه فونت صفحه ادمین مربوطه میشه به تنظیمات css قالب مدیریت جوملا شما یعنی تو پوشه administrator برید به template بعد داخل پوشه قالب مدیریت تون فایل های css وجود دارند تو اونها میشهاندازه فونت رو تغییر داد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام تغییرات اندازه فونت صفحه ادمین مربوطه میشه به تنظیمات css قالب مدیریت جوملا شما یعنی تو پوشه administrator برید به template بعد داخل پوشه قالب مدیریت تون فایل های css وجود دارند تو اونها میشهاندازه فونت رو تغییر داد موفق باشی ياد رفت اين رو بگم . من حتي كل پوشه ي tempels جوملاي نسخه ي فارسي رو جاي گذاري كردم . حتي پوشه زبان رو هم جاي گذاري كردم درست نشد . فقط وقتي كل جوملا ي فارسي رو جاي گذاري كردم درست شد . :thankyou: ياعلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 دقت کنید نگفتم پوشه template جوملا گفتم تو پوشه administrator برید به template بعد داخل پوشه قالب مدیریت تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون . بله درست دقت نكردم . :thankyou: ياعلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر