fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام و درود من چندتا منو میخوام واسه یه صفحه بسازم ، چجوری باید این کارو بکنم؟ منظورم اینه که من منو های اصلی رو دارم میخوام وقتی مثلا روی منوی درباره ما کلیک میکنم وقتی وارد صفحه درباره ما شدم تو این صفحه 5 تا منو بسازم من چندتا آموزش دیدیم ولی اصلا نفهمیدم چجوری میشه این کار کرد. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه واضحتر توضیح بدید یعنی وارد صفحه درباره ما شدید 5 تا منو کجا باشه منظورتون زیر منو هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 منظورم زیر منو نیست منظورم اینه که وقتی وارد درباره ما شدم چندتا منو سمت چپش درست کنم مثل تاریخچه ، درباره شرکت،گواهینامه و... در واقع این منوها به صورت مجزا تو درباره ما باشن. که رو هر کدوم کلیک میکنم وارد یه صفحه بشه که اطلاعات متفاوتی بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 در واقع این منوها به صورت مجزا تو درباره ما باشن خوب اینکه شما می گید میشه همون زیر منو دیگه میشه یه نمونه از سایت هایی رو که اینجوری که شما می خواین هستند رو معرفی کنن تا ما ببینیم یا یه عکس از چیزی که می خواین بذارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 لطفا با تصوير مشكل را بيان كنيد يكم مطلبتون گنگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 چجوری تصویر ضمیمه کنم ؟ افزودن تصویر چجوریه این ادرس درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 نه دوست عزیز شما برو به این آدرس عکس رو آپلود کن بعد لینکی که میده رو بذار تو انجمن http://jmdownload.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 در واقع میخوام تو صفحه درباره ما چندتا منو بسازم. اگه امکان داره قابلیت دکمه دار کردن منوهارو هم بهم بگید که چجوریه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام ببینید برای ساخت منو می تونید از ماژول های ساخت منو استفاده کنید تو انجمن و سایت جومینا بهترین هاش معرفی شده فقط کمی جستجو کنید در مورد سئوال دوم هم لطفا سئوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح بفرمایید تا به شما پاسخ داده بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 روش کار به چه صورته. بعد دانلود ماژول چجوری این منوهارو ایجاد کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 شما ماژول موردنظرتون رو دانلود و نصب بفرمایید هر مشکل یا سئوالی داشتید در یک تاپیک جداگانه بپرسید تا دوستان شما رو راهنمایی کنن البته قبل از سئوال حتما حتما در انجمن جستجو کنید شاید به سئوال شما جواب داده شده باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر