mercol30 14 ارسال شده در مرداد 90 دوستان در جایی خواندم که کار این کامپوننت Phoca PDF این هست : به کمک Phoca PDF به راحتی می توانید در جوملای خود فایل های pdf ایجاد و ویرایش کنید . من نیاز مبرمی به این کامپوننت دارم . و می خواهم در سایت جایی مثل ویکی باشه و کاربران بتوانند یک متن را ویرایش کنند نمی دونم این کامپوننت یک جورایی کار ویکی را انجام می دهد یا نه ؟ اگر انجام می ده چطور کار می کنه من نصبش کردم ولی همچین گزینه هایی نداشت با اینکه پلاگینش را هم نصب کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز خودتون که گفتید این افزونه برای ایجاد و ویرایش فایل pdf هستش برای اطلاعات بیشتر به این لینک هم سری بزنید http://www.phoca.cz/documents/47-phoca-pdf-component/386-phoca-pdf-installation-and-usage نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در مرداد 90 می دونم دوست عزیز من هم تمامی اطلاعات سایتش را علرقم بلد نبود خوب انگلیسی زیر و رو کردم ولی نتوانستم باید و شاید باهاش کار کنم و در سایت جوملایی اثری از آن ... لطفا خودتان تست فرمایید و نتیجه را گزارش دهید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر