حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان هنگام انتقال فایل بکاپ Akeeba Backup به لوکال، حین نصب دیتابیس، عملیات در 74% متوقف می شه و امکان ادامه ی نصب دیتابس و جوملا وجود نداره! راستش گیج شدم! چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ضمن این که مطمئن هستم همه موارد رو رعایت کردید باز شاید یادآوریش بد نباشه... بک آپی که گرفتید کامل هست؟ نسخه لوکالتون چیست؟ دایرکتوری که سیستم لوکالتون رد اون قرار داره فضای کافی داره؟ مجدد بک آپ بگیرید و انتقال بدید.. در فایل php.ini مقادیری که مربوط به محدودیت های حجمی هست رو افزایش بدید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 آقای فرحزادیان به نظرم می رسه اشکال باید از محدودیت های حجمی در php باشه در مورد مقادیر محدودیت های حجمی اگر ممکنه توضیحی بدید، در چه مواردی محدودیت ایجاد شده؟ مقادیر مربوط به حجم دیتابیس ها کدومه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 در مورد دیتابیس بیشتر مربوط به این مقدار داره که معمولا بصورت پیشفرض 2 مگ هست: upload_max_filesize = 2M در کل شما مقادیر زیر رو افزایش بدید: post_max_size = upload_max_filesize = max_execution_time = max_input_time = memory_limit = مهم: بعد از اعمال تغییرات در این فایل حتما apache سیستم لوکال رو ریست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 تمامی موارد رو به قدر لازم افزایش دادم، کل سرویس ومپ رو هم ریست کردم، اما همچنان روی 9251 کیلو بیت متوقف می شه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بعد از اینکه مقادیر رو افزایش دادید و ریست کردید بررسی کردید ببینید این افزایش حجم اعمال شده یا نه!؟ (منظورم بازبینی در خود فایل php.ini نیست مثلا در phpmyadmin هنگام ایمپورت نگاه کنید حجم مجازی که در فایل php.ini اعمال کرده بودید اینجا هم اعمال شده یا خیر...) اگر نتیجه نگرفتید بسته ای که تهیه کردید رو در یک هاست تست کنید که نصب می شه یا خیر... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 بله در phpmyadmin هم اعمال شده هنگام ایمپورت در phpmyadmin ارور 2006 ظاهر می شه و نهایتا 8.2 مگ از دیتابیس ایمپورت می شه. بسته رو در هاست تست کردم، براحتی نصب می شه. :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 عجیبه!!! با این حساب یه مشکلی در سیستم لوکال هست! اگر براتون مقدوره بسته رو در پیام خصوصی در اختیارم بزارید تا تست کنم... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 عجیبه!!! با این حساب یه مشکلی در سیستم لوکال هست! اگر براتون مقدوره بسته رو در پیام خصوصی در اختیارم بزارید تا تست کنم... سلامت باشید آقا یافتم! اشکال از تعداد رکورد هاست! دو تا از جدول های دیتابیس بیش از 12000 رکورد داره، این دو جدول رو که حذف می کنم دیتابیس بخوبی ایمپورت می شه! البته بماند که نبود این دو جدول در عملکرد جوملا خلل وارد می کنه! پارامتری برای تنظیم تعداد رکورد ها نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام 1. هنوز به هاست قبلی دسترسی دارید؟ اگر بله تنها از این 2 جدول اکسپورت بگیرید و منتقل کنید ببینید باز با مشکل روبرو می شید یا خیر... 2. از این نخسه ومپ استفاده می کنید؟ ---> (wampserver 2.0c) اگر خیر سعی کنید از این نسخه استفاده کنید و این فایل رو جایگزین فایل php.ini فعلیش کنید و آپاچی رو ریست کنید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13142090641.zip 3. در مورد رکوردها تا جایی که یادم هست چنین دستوراتی هست برای اعمال تغییرات... برای اطلاعات بیشتر در اینجا مطرح کنید: www.webhostingtalk.ir با آروزی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در شهریور 96 با سلام.من برای انتقال سایت به هاست از اکیبا بکاپ استفاده میکنم ولی هنگاه تنظیم خودکار سیستم و بک آپ گیری روی 74 درصد پیغام های هشدار زیر را میدهد و کار را به پایان میرساند: Unreadable file F:/wamp64/www/sabzineh/plugins/editors/acyeditor/acyeditor/ckeditor/plugins/sourcedialog/dialogs/sourcedialog.. Check permissions Unreadable file F:/wamp64/www/sabzineh/administrator/components/com_acymailing/extensions/plg_editors_acyeditor/acyeditor/ckeditor/plugins/sourcedialog /dialogs/sourcedialog.. Check permissions لازم به ذکر است که: موقع نصب اکیبا بک اپ از سایت جهانی جوملا پیغام اینکه maxfile-upload باید تغییر کند را داشتم ولی تغییر نکرد و بالاخره با تکرار نصب و از tmp تونستم نصبش کنم. من اینکارهای زیر را انجام دادم و بعدش ریست کردم. post_max_size = 8 upload_max_filesize =8 max_execution_time = 500 max_input_time = 150 memory_limit =200 بنظرم بخاطر فایل.sourcedialog است که نقطه در پایان نام فایل هست .آیا درست فکر میکنم؟بنظر شما میتونم سایت را با این حال به هاست منتقل کنم ؟ راه حل مشکل چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 2 ساعت قبل, moon گفت: با سلام.من برای انتقال سایت به هاست از اکیبا بکاپ استفاده میکنم ولی هنگاه تنظیم خودکار سیستم و بک آپ گیری روی 74 درصد پیغام های هشدار زیر را میدهد و کار را به پایان میرساند: Unreadable file F:/wamp64/www/sabzineh/plugins/editors/acyeditor/acyeditor/ckeditor/plugins/sourcedialog/dialogs/sourcedialog.. Check permissions Unreadable file F:/wamp64/www/sabzineh/administrator/components/com_acymailing/extensions/plg_editors_acyeditor/acyeditor/ckeditor/plugins/sourcedialog /dialogs/sourcedialog.. Check permissions لازم به ذکر است که: موقع نصب اکیبا بک اپ از سایت جهانی جوملا پیغام اینکه maxfile-upload باید تغییر کند را داشتم ولی تغییر نکرد و بالاخره با تکرار نصب و از tmp تونستم نصبش کنم. من اینکارهای زیر را انجام دادم و بعدش ریست کردم. post_max_size = 8 upload_max_filesize =8 max_execution_time = 500 max_input_time = 150 memory_limit =200 بنظرم بخاطر فایل.sourcedialog است که نقطه در پایان نام فایل هست .آیا درست فکر میکنم؟بنظر شما میتونم سایت را با این حال به هاست منتقل کنم ؟ راه حل مشکل چیست؟ درود . شما باید مقدار upload_max_filesize رو برابر 64 و احتمالا هم چنین post_max_size رو هم روی 64 بزارید . این آخری رو مطمئن نیستم باید امتحان کنید . و پرمیشن رو برای فایل ها روی 644 و پوشه ها را روی 755 تنظیم کنید . موفق باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در شهریور 96 مشکل برطرف نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 6 ساعت قبل, moon گفت: مشکل برطرف نشد. احتمالا یکی از افزونه های شما مشکل داره . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر