kabook 10 ارسال شده در مرداد 90 سلام و درود ماژول Multithumb را نصب کردم و همه چیز خیلی خوب تنظیم شده فقط چون ریسایز شدن در کل سایت اعمال میشه یکمی برام محدودیت درست کرده مثلا قصد دارم هیچ تغییری در صفحه اول سایت که یکم مطلب در قسمت مطالب فاقد مجموعه است ایجاد نشه و صفحه اول (مثلا بخش بدون مجوعه و صفحات استاتیک )سایت عکس هاش ریسایز نشه تو تنظیمات ماژول هم قسمتی هست برای محدودیت گذاشتن ولی هر عددی که توش وارد میکنم که شماره بخش باشه اعمال نمیشه لطفا راهنمایی کنید دمو : www.pooshakteb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samaneh 0 ارسال شده در شهریور 90 من هم با جستجو این تاپیک رو پیدا کردم ؟ بالاخره مشکلتون حل شد اگه راه حل پیدا کردید بنویسید تا من هم استفاده کنم من هم قصد دارم چند مجموعه را تنظیم کنم که این پلاگین روشون تاثیر نذاره من پلاگین فارسی شد لیزایران رو نصب کردم احتمال داره ایراد از پلاگینش باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام راستش من دمویی که گذاشتید دیدم اما متوجه منظورتون نشدم تو دمو فقط یه عکس بود که من نمیدونم ریسایز شده یا نشده ولی هر چی بود به نظرم هیچ مشکلی نبود:exclamation::exclamation::exclamation: در ضمن این پلاگین تمامی عکس رو ریسایز میکنه فک نکنم بشه اون محدودیت هایی که شما می خواین رو گذاشت واسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 من ورژن جدیدش رو از لینک زیر دریافت کردم http://joomla.rjews.net/downloads/category/13-multithumb-for-joomla-15 بسیار توسعه پیدا کرده و کلی تنظیمات جالب بهش اضافه شده در حال ترجمه کردنش هستم حتما میزارم توی انجمن که دوستان بتونند استفاده کنند هر نوع محدودیتی که برای هر بخش بخوایی می تونی در اون تعریف کنید منوی ادمین بسیار حرفه ای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 لطفا قبل از انتشار بدید من ببینم در خود سایت منتشر کنم ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 لطفا قبل از انتشار بدید من ببینم در خود سایت منتشر کنم ارادت سلام و درود بر جناب تهرانی عزیز به خاطر مشغله زیاد یکمی طول کشید کار ترجمش انشالله تا قبل از عید فطر می رسونم به دستتون من چند روز قبل نبودم و تازه پست شما رو خوندم خدائیش این پلاگین خیلی عالیه من که دارم باش حال میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر