hamid_teh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان برای نصب برخی پلاگین ها با مشکل مواجه شدم، خواستم طبق معمول دیگر ورژن ها legacy رو فعال کنم که در کمال حیرت دیدم وجود نداره! راه حل چیه؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در جوملا 1.7 این پلاگین وجود نداره برای نصب افزونه های موردنظرتون باید نسخه سازگار با جوملا 1.7 رو پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid_teh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در جوملا 1.7 این پلاگین وجود نداره برای نصب افزونه های موردنظرتون باید نسخه سازگار با جوملا 1.7 رو پیدا کنید ممنون، پس با این حساب امکان اضافه کردن این پلاگین به 1.7 هم وجود نداره، درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله این امکان وجود نداره... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid_teh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان بنده الان 1.6 رو هم نصب کردم و این هم legacy نداره! رو این هم نمیشه این پلاگین رو نصب کرد؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز پلاگین ارث بری فقط مختص جوملا سری 1.5 هست و در واقع جوملا 1.6 و 1.7 پلاگین ارث بری ندارند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر