tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان عزیز جومینایی مشکل من با این ماژول اینه که فقط زمانی که برای اولین بار بعد از نصب ماژول سایت رو باز می کنی ، میشه نتیجه کار رو دید. بعد از اون دیگه کادر پاپ آپ باز نمیشه که بتونم نتیجه تغییراتم رو ببینم. میشه راهنماییم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام لطفا دمو بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 برادر اگه خاطرتون باشه سایتم داغون شده بود. دارم دوباره طراحیش میکنم. الان لوکاله. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام اگه دمو نباشه نیشه مشکل رو برسی کرد. @کوکی هاتونو هم پاک کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام اگه دمو نباشه نیشه مشکل رو برسی کرد. @کوکی هاتونو هم پاک کنید. یا علی ببخشید که یه مطلب کوچیک رو انقدر ادامه میدم. اما یه سوال کوچیک دارم. هر دفعه باید کوکی ها رو پاک کنم که نشون بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 تا اونجايي كه من يادم هست و اگر اشتباه نكنم در تنظيمات اين ماژول تعداد دفعات نمايش موجود است و براي اينكه سيستم متوجه باشه اين پيام رو براي شما نمايش داده يا نه از كوكي استفاده ميكنه و براي همين بعد از ايجاد تغييرات بايد كوكي را پاك كنيد تا دوباره براي شما نمايش داده شود ! البته ميتونيد فعلا كش جوملا رو هم غير فعال كنيد ولي براي نمايش يا در تنظيمات نگاه كنيد و تعدا نمايش رو بالا ببريد و يا هر دفعه كوكي ها رو حذف كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر