mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 یکی از کامپوننت های سفارشی استفاده از کامپوننت ارسال نظرات برای هر مطلب بود که می بایست از ورژن 1 جوملا استفاده شود. و اگر ورژن 1.5 رانصب دارید حتما باید وارث آن فعال شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 ببخشید منظور شما را نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سمیرا مهزاد 0 ارسال شده در تیر 89 من می خوام کامپوننت نظرات را نصب کنم و با جوملا 1.5 کار می کنم . باید چی کار کنم ؟ منظور از وارث چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 بعضی از امکانات در ابتدا برای جوملا نگارش 1 طراحی شده اند و بعد از آنکه جوملا 1.5 اومد این امکانات با جوملا 1.5 ناسازگاری داشت برای همین یک پلاگین درست کردند به نام وارث که نام انگلیسیش LEGENCY است نحوه دسترسی سرپرستی سایت ----> گسترش ها -------> مدیریت پلاگین ها -----> منتشرش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در تیر 89 البته برای این کار یه سری افزونه دیگه هم هست که با نسخه 1.5 سازگاره: http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/articles-comments به این لینکم یه نیگاهی بکنید: http://forum.joomina.ir/thread-118.html?highlight=%D9%86%D8%B8%D8%B1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 89 بعضی از امکانات در ابتدا برای جوملا نگارش 1 طراحی شده اند و بعد از آنکه جوملا 1.5 اومد این امکانات با جوملا 1.5 ناسازگاری داشت برای همین یک پلاگین درست کردند به نام وارث که نام انگلیسیش LEGENCY است نحوه دسترسی سرپرستی سایت ----> گسترش ها -------> مدیریت پلاگین ها -----> منتشرش کنید سلام همین پلاگین منظور شما بود؟ System - Legacy ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام بله منظور همین پلاگین بوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من وقتی پلاگین رو نصب میکنم این ارور رو میده لطفآ راهنمایی کنید. فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/titanweb/domains/golden-wow.ir/public_html/tmp/install_4f28e518d8c56/admin.jcomments.html.php به /home/titanweb/domains/golden-wow.ir/public_html/administrator/components/com_jcomments/admin.jcomments.html.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام پلاگین وراثت در خود جوملا به صورت پیشفرض نصب هست! شما باید از مسیر پلاگین ها اون رو فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در بهمن 90 میشه توزیح بدید چطوری این کارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در خصوص رفع مشکلات پیرامون نصب افزونه بارها در انجمن بحث و مقاله ای در سایت جومینا منتشر شده... 1. جستجو پیرامون رفع مشکل نصب افزونه 2. فعال کردن پلاگین legacy در مدیریت سایت از قسمت مدیریت پلاگین ها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 من پلاگین رو فعال کردم اما همچنان همون ارور رو میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام کدام ارور دوست عزیز!؟ اگر هنگام نصب افزونه هست قبلا عرض کردم خدمتتون (پلاگین ارث بری به عدم نصب افزونه مربوط نمی شه) راه کار حل مشکل نصب بارها بحث شده (فقط یه ذره وقت گذاشتن برای جستجو کافیست) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این ارور رو میده فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/titanweb/domains/golden-wow.ir/public_html/tmp/install_4f28e518d8c56/admin.jcomments.html.php به /home/titanweb/domains/golden-wow.ir/public_html/administrator/components/com_jcomments/admin.jcomments.html.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست گلم متوجه هستم و همانطور که در پستهای قبلی عرض کردم بارها در این مورد بحث شده خواهش می کنم قبل از ارسال پست کمی جستجو کنید ! یک نمونه از جستجو: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=43ebe6e7bad2ec6952c17c7ad85e71eb&sortby=lastpost&order=desc موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر