وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان کسی می دونه چه طور می شه تو بخش ارسال مطلب منظورم همون ادیتوره یه صفحه popup ایجاد کرد و با کلیک بر روی متن یا لینک درون popup یه سری مقادیر به ادیتور اضافه بشه ؟ اگر هم اطلاعی از کد نویسی این مبحث نداشتید لطفا یه پلاگین نمونه ساده معرفی کنید :thankyou: موفق باشید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقای حاجی پور خود ادیتور پیش فرض جوملا این امکان رو داره مثل وارد کردم عکس همراه با تایتل و alt فکر کنم گزینه خوبی برای بررسی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب حاجی پور من قبلا به وسیله این کد ، متن رو به ادیتور وارد می کردم : این هم لینک یک پلاگین که دقیقا همین کاری که شما می خواهید رو انجام میده . یعنی زیر ادیتور یه کلید اضافه می کنه ، با زدن اون کلید یه صفحه popup میشه ، بعد از با زدن کلید ذخیره در صفحه popup ، صفحه popup بسته میشه و اطلاعاتتون درون ادیتور وارد میشه. امیدوارم کارتون رو راه بندازه موفق باشید و سربلند یا علیالبته این پلاگین برای جوملا 1.5 هست ، ولی فکر نکنم روش کار خیلی فرق کرده باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر