salar14 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من سوبی 2 را نصب کردم اما متن ها به این صورت نمایش داده میشود لطفا راهنمائی کنید ممنون و متشکر .......................................... افزودن عنوان جديد تمام فيلدهاي همراه با * مورد نياز است. Title * Ø®Ûابا٠* Ú©Ø¯Ù¾Ø³ØªÛ * Ø´Ùر * Ø´Ùرستا٠استا٠کشÙر پست اÙکترÙÙÛÚ© * افزودن ÙبساÛت اين گزينه رايگان نمي باشد. قيمت: 10,00 EUR ÙبساÛت اطÙاعات تÙاس تÙÙÙ Ùکس hotline افزودن تÙضÛØات اين گزينه رايگان نمي باشد. قيمت: 25,00 EUR تÙØ¶Û نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام کدام نسخه رو نصب کردید؟ حذف کامل و مجدد دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز لطفا جستجو کنید در این باره چندین بار در انجمن بحث شده شما مشکل utf8 دارید که در آخرین پست های انجمن، کاربر دیگه ای پرسیده در پناه حق.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مرداد 90 سوبی 2 جومینا را نصب کردم تو php myadmin هم همه جدولها utf 8 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 حذف کامل و مجدد دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد کنید... افزونه کمی حجمش بالاست... می تونید از طریق پوشه هم نصب کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از پاسختون حذف کردم دوباره دانلود کردم و نصب کردم اما هنور همونجوریه از طریق پوشه یعنی چه جوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 ! به طورکامل حذف و بعد نصب کردید!؟ با افزونه های دیگه این مشکل رو ندارید!؟ اگر یونیکد درست باشه و افزونه رو هم کامل نصب کرده باشید و همچنان مشکل پابرجا باشه می تونه از سرور هم باشه! برای نصب از پوشه به مسیر زیر برید مدیریت سایت / افزونه ها / نصب/حذف Administration / Extensions / install/uninstall بعد از اینکه وارد مسیر بالا شدید روی دکمه " نصب (Install) " که مربوط به قسمت " نصب از پوشه(Install from Directory) " هست کلیک کنید و صبر کنید تا افزونه نصب شود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر