AliNet 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان.. من روی local بسته خبری جومینا رو نصب کردم اما خیلی ارور میده.. در حالی که بسته مدرسه رو هم نصب کردم اما افزونه هاش اصلا مشکلی نداشت.. تصویر رو نگاه کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما از چه برنامه ای برای لوکال استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AliNet 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما از چه برنامه ای برای لوکال استفاده میکنید؟ از wamp server.. یعنی واقعا شما فکر میکنید میتونه از اون باشه!؟ اگه سایت روی هاست اصلی درست بالا بیاد که من از خدامه! رو لوکال میخوام چیکار! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما باید آخرین ورژن wampserver رو دانلود و نصب کنید و دوباره امتحان کنید میتونید xammp رو هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز معمولا روی لوکال این مشکلات پیش میاد برخی از افزونه ها روی لوکال درست اجرا نمیشن که دلایل زیادی داره برای رفع این قبیل مشکلات سعی کنید همیشه از آخرین نسخه نرم افزار استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر