mdt 0 ارسال شده در مرداد 90 باسلام من مدتهاست كه ميخوام سايتم آرشيو شمسي داشته وكارهم بكنه ولي نتونستم به ناچار به سراغ اين كامپوننت سنگين k2 رفتم ولي نميدونم به درد كارم ميخوره وميتونم باهاش آرشيو شمسي داشته باشم خواهش ميكنم اين مشكل كه مدتي است مرابيچاره كرده است راحل كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام اين پلاگين آقاي گنجي به كار شما نمياد؟ http://forum.joomina.ir/thread-6062.html?highlight=%D8%A2%D8%B1%D8%B4%D9%8A%D9%88 :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdt 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنوا از كمكتون ببينيد مراحلي كه من انجام دادم درسته اول من مطلبم را بايگاني مي كنم بعدكه يگ گزينه منوازنوع مطالب بايگاني شده بانام آرشيوايجاد مي كنم ولي هيچ مطلبي رانمياره اشكال از كجاست ؟فيلد متني خاليه تاريخ هم چك كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز شما برید یک ماژول جدید با عنوان مطالب بایگانی از لیست ماژولها انتخاب و تو یک موقعیت قالبتون فعال کنید باید مطالب بایگانیتون نشون داده بشه البته اگر شما قبلا مطالبی رو بایگانی کرده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdt 0 ارسال شده در مرداد 90 شرمنده ماژول هم كه درست كردم هيچي داخلش نشون نميده دمااينكه من اگه بخوام گزينه آرشيودرمنوداشته باشم چه كار كنم ؟اگه بگيدعالي ميشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر