rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من برای مدیریت صفحه ی نخستم از فرانت پیج پلاس 0.1.9 استفاده می کنم. و می خواهم مطالبم به صورت 2 ستونه منتشر شوند ولی با تغییر دادن باکس ستون ها هیچ تغییری در صفحه مشاهده نمی شه. در ضمن قالب من قالب گلاره ، ساخت جوملارت است. باید چه کنم؟ :x (49): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 شما کش سیستمتون را بعد از تغییر از قسمت مدیریت پاک کنید همچنین صفحات ذخیره شده رو بعد سایتتون رو لود کنید ببینید آیا مشکل حل میشه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 مشکل حل نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام این مشکل رو فقط با این افزونه دارید؟ با یه قالب دیگه هم امتحان کنید ببنید بازم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. با قالب های دیگه جواب میده. قالبم این قابلیت رو نداره، چطور می تونم کاری کنم که این توانایی به قالبم اضافه بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر