sokoot67 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام 1-برای ایجاد صفحه در صفحه اصلی سایت مثلا پایین سایت بنویسد 1 2 3 4 چطوری باید ساخت. 2-فرض کنید چند تا عنوان دارم می خواهم روی هر کدام از عنوان ها کلیک شده در صفحه دیگر مطالبش را نشون بده باید چکار کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 قبلا در مورد باز شدن لينك ها در صفحه جديد در انجمن بحث شده و ميتونيد جستجو كنيد ! در مورد شماره صفحات اگر تعداد مطالب منتشر شده در صفحه اول بيشتر از تعدا قابل نمايش كه در منو صفحه اصلي تنظيم شده باشد خودكار صفحه بندي انجام ميشود ! اگر منظور ديگري داريد بيشتر توضيح دهيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در مرداد 90 در حال حاضر 6 تا مطلب بفرستم خودش صفحه جدید را تولید میکنه میشه بگید دقیقا کجا میشه تنظیم کردتعداد صفحات را؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در مديريت سايت از گزينه منوها منو اصلي رو انتخاب كنيد و روي منو صفحه اصلي كليك كنيد تا براي ويرايش باز شود و در سمت چپ ميتونيد تمام تنظيمات رو مشاهده كنيد ! تنظيمات به صورت آكاردئوني باز ميشوند و روي هر گزينه كليك كنيد تنظيمات اون بخش نمايش داده ميشوند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در مرداد 90 ولا این عکس که من گرفتم از گزینه فهرست اصلی را انتخاب کردم ولی همچین تنظیماتی نمی بینم. دیدم کجاست ممنون از راهنمایتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما بايد روي منو صفحه اصلي در ليست منو ها كليك كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر