mp3d 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یه متن متحرک تو قالبم گذاشتم، اما اسلایدرم از کار افتاد دیگه متحرک نیست! چه کارش کنم؟ می خوام که بشه روش کلیک کرد.. رنگش رو هم می خوام تغییر بدم.. جوملای من 1.7 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما با افزونه متن متحرک رو قرار دادید؟ اگه بله نامش رو بگید احتمالا بدلیل تداخل یا اسلایدر هستش که اسلایدر دیگه نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 سلام به جومینا خوش آمدید دمو از سایتتون بزارید لطفا تا مشکل دیده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mp3d 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما با افزونه متن متحرک رو قرار دادید؟ اگه بله نامش رو بگید احتمالا بدلیل تداخل یا اسلایدر هستش که اسلایدر دیگه نمایش داده نمیشه بله ماژول mod_mh_simple_marquee سلام شما با افزونه متن متحرک رو قرار دادید؟ اگه بله نامش رو بگید احتمالا بدلیل تداخل یا اسلایدر هستش که اسلایدر دیگه نمایش داده نمیشه بله ماژول mod_mh_simple_marquee آدرس سایت http://www.2multishop.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجدد همونطور که گفتم این مشکل به دلیل تداخل دو افزونه پیش اومده چون هر دو از جی کوئری استفاده می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mp3d 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجدد همونطور که گفتم این مشکل به دلیل تداخل دو افزونه پیش اومده چون هر دو از جی کوئری استفاده می کنن ================ مرسی از راهنماییتون راه حل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 در انجمن در این باره بحث شده لطفا جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mp3d 0 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید سیستم پرداخت آنلاین (ویزا کارت یا ..) برای جمولا 1.6 سراغ دارید؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز در خواست جدید در تاپیک جدید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر