nima63 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان. من يك سوال ساده دارم ولي خودم راهشا پيدا نكردم. در بخش مديريت يك قسمتي به نام "پيام ها" هست كه پيامهاي رسيده را نشون ميده و ميتونيم براي كاربر پيام بفرستيم. سوال من اينجاست كه كاربر چطور ميتونه براي مدير پيام بفرسته؟اول بايد عضو بشه؟ من خودم يك كاربر ثبت كردم ولي در صفحه اصلي joomla1.6 هيچ گزينه اي براي ارسال پيام به مدير پيدا نكردم. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 90 بخش پیام ها برای مدیران سیستم است. شما می تونید با ساخت فرم تماس با ما این امکان رو برای همه کاربران فراهم کنید تا برای مدیر مربوطه پیغام ارسال کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 البته می تونی از کامگوننت ارسال پیام بین کاربران استفاده کنی که در جومینا هست و قابلیت ارسال پیام به صورت گروهی رو هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima63 0 ارسال شده در مرداد 90 بخش پیام ها برای مدیران سیستم است. شما می تونید با ساخت فرم تماس با ما این امکان رو برای همه کاربران فراهم کنید تا برای مدیر مربوطه پیغام ارسال کنند. اگر كاربر از فرم تماس با ما استفاده كند متن پيام كاربر به كجا فرستاده مي شود؟ به ايميل مدير؟ يا د بخش مديريت ميتوان متن پيام كاربر راديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 متن پیام برای مدیر از طریق ایمیل ارسال می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر