tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من کامپوننت noxiacl_farsi_joomina_ir رو نصب کردم. اما مشکلاتی برام بوجود آورد ، مصل اینکه همه دسترسی ها رو برای Super Administrator فعال کردم ، اما باز هم به بعضی منوها و مطالب دسترسی نداشتم. بعدش بی خیال مدیریت حرفه ای شدم و این کامپوننت رو حذف کردم. اما حالا تقریبا همه دسترسیهام از بین رفته. بعضی از منوهای مدیریت هم مثل کامپوننت و مدیریت افزونه توی صفحه نیستند. روی آیکونشون هم که کلیک میکنم اخطار میده که شما اجازه دسترسی به این منبع رو ندارید. توی cpanel هم فایلهای مربوط به کامپوننتها و ماژولهای سایت و مدیر رو چک کردم ، اما هیچ کدوم تغییری نکردن. شما رو به خدا کمک. خیلی لنگم. مشتریم خفم میکنه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام من با این کامپوننت کار نکردم اما احتمالا اینکار رو با تغییر فایل htaccess. انجام میده شما نباید کامپوننت رو حذف می کردی باید تنظیماتش رو درست می کردی یا لااقل تو انجمن میپرسیدی تا بهت بگن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بک آپ قبل از بروز این مشکل رو ریستور کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان من بک آپ نگرفته بودم:s نمیشه کاریش کرد؟ یعنی بیچاره شدم؟ نگید توروخدا. از فایلهای اصلی نمیشه کاریش کرد؟ فقط بگید حدودا تغییر تو چه فایلهایی ممکنه باشه خودم یکاریش میکنم. خواهش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 فکر نمی کنم دیگه بتونید کاری کنید... (به ادمین سرورتون بگید بک آپی رو ریستور کنن که برای قبل از بروز مشکل هست...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید اگر من فقط فولدر administrator رو دوباره آپلود کنم ، چی میشه؟ یا فابل htaccess. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام بهترین گزینه پیگیری برای ریستور کردن بک آپ های مدیریت سرور هست. حتما اون رو پیگیری کنید. بعد ، اگر نشد ، تنها راحی که به ذهن من میرسه اینه که یک جوملای خام نصب کنید. بعد کلیه فایل های جوملایی که خراب شده رو رویه اون جایگزین کنید. بعد به phpmyadmin برید و یکی یکی جدول های جوملای خراب رو اکسپورت بگیرید وارد جوملای جدید بکنید.(البته منظورم جدوالی هست که اطلاعات اصلی و مطالب سایت توشون قرار داره) موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام بهترین گزینه پیگیری برای ریستور کردن بک آپ های مدیریت سرور هست. حتما اون رو پیگیری کنید. بعد ، اگر نشد ، تنها راحی که به ذهن من میرسه اینه که یک جوملای خام نصب کنید. بعد کلیه فایل های جوملایی که خراب شده رو رویه اون جایگزین کنید. بعد به phpmyadmin برید و یکی یکی جدول های جوملای خراب رو اکسپورت بگیرید وارد جوملای جدید بکنید.(البته منظورم جدوالی هست که اطلاعات اصلی و مطالب سایت توشون قرار داره) موفق باشید و سربلند یا علی ممنون از راهنماییتون. اما جند تا سوال دارم. اگر فایلهای خراب رو جایگزین کنم که باز همین مشکل پیش میاد. بعد اگر میدونستم فایلهای خراب کدومهاست که یجوری با مقایسه فایلهای اصلی درستشون میکردم. یه سوال دیگه اینکه از کجا باید بفهمم کدوم جداول phpmyadmin برای اطلاعات اصلی و مطالبم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام ببین دوست عزیز این مشکل همونطور که دوستان گفتن راه دیگه ای نداره باید ریستور کنی حالا شما برو از کل دیتابیس جوملات بک آپ بگیر اگه بعد از ریستور بازم مشکلت حل نشد جوملا رو دوباره نصب کن و بعد دیتابیس رو ابمپورت کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 با نصب دوباره و import دیتا بیس درست میشه؟ فقط همین؟ ماژول ها و پلاگینها و کامپوننتهام میپره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 بله دیگه شما وقتی یه جوملای جدید بریزی همه چی میپره و افزونه ها رو دوباره باید نصب کنی البته این تجربه ای میشه تا با این دسته افزونه ها بدون داشتن آگاهی و دانش لازم کار نکنی من خودمم از این افزونه ها زخم خوردم اما خوب خوشبختانه اینقدر حاد نبود و خودم با حذف فایل اچ تی اکسس رفعش کردم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 فایل htaccess. دقیقا چه کاری انجام میده؟ اگه پاک بشه چی میشه؟ البته نمیدونم مطرح کردن این سوال توی این موضوع کار اشتباهیه یا نه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 شما تو انجمن جستجو کن خیلی درباره این فایل بحث شده همه چیز دربارش گفته شده که اینجا نمیشه همش رو بیان کرد جستجو کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم اول به جای اتلاف زمان ، زودتر به ادمین سرور بگید که بک آپ رو ریستور کنه...(اگر زمان رو از دست بدی ، ممکنه ادمین سرور بک آپ جدید رو بگیره و جایگزین قبلی ها بکنه!!!) شما اول خیال ما رو از این قضیه راحت کن ، بگو بک آپ هست یا نیست ، بعد... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم اول به جای اتلاف زمان ، زودتر به ادمین سرور بگید که بک آپ رو ریستور کنه...(اگر زمان رو از دست بدی ، ممکنه ادمین سرور بک آپ جدید رو بگیره و جایگزین قبلی ها بکنه!!!) شما اول خیال ما رو از این قضیه راحت کن ، بگو بک آپ هست یا نیست ، بعد... موفق باشید و سربلند یا علی خبر دادم. ممنون. البته گفتن باید هزینه اش رو پرداخت کنم. نمیدونم که این ارفشه یا دودره بازیه. اگه کسی تجربه داره بگه لطفا. اینطوری این سایت برای من ضرر میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بله برخی از میزبان ها برای این منظور هزینه می گیرند (البته به حجم اطلاعاتتون هم بستگی داره...) و برخی هم بدون هزینه... در کل اگر هزینه هم بخوان بگیرند نباید هزینه زیادی بگیرند نهایت حدود 5 هزار تومان... (فقط دقت کنید که جدیدترین بک آپ قبل از بروز این مشکل رو بخواهید) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر