padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من میخوام جوملا رو روی هاست رایگان نصب کنم اما خطای : قادر به اتصال به دیتابیس نیست می دهد. مگه در هاست رایگاهن یوزر root و رمز عبور خالی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 نه اینطور نیست اون فقط برای استفاده بر روی کامپیوتر هست. شما باید دیتابیس بسازید و متصل کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما وقتی وارد سی پنل هاست رایگان میشید در سمت چپ مشخصات هاست رایگان نوشته شده در اون قسمت مشخصات دیتابیس هم نوشته شده. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 من همگی رو امتحان کردم اما همچنان ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما باید اول یک دیتا بیس بسازید و بعد یوزر اون رو بسازید و در موقع نصب این اطلاعات رو وارد کنید به جای localhost هم آدرس دیتابیس رو از ستون سمت چپ وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 من دیتابیس رو ساختم اما چطور یوزرش رو بسازم؟اقای مرادی اطلاغات بدم نصبش کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز اطلاعات هاستتو بده برات درست کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 اقا مشکل من برطرف نشد لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 90 یوزر و پسورد سمت چپ پنل هاستتون هست. معمولا هاست های رایگان خودش یک یوزر میسازه و مشخصاتش رو نمایش میده و امکان ساخت یوزر جدید رو نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به دوست عزیز padsha به رسم ادب ، به جومینا خوش آمدید دوست عزیز اگه اشکالی نداره میتونید مشخصات رو د پیام خصوصی بدید و تا اگه انشاالله شد براتون نصبش کنم التماس دعا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز سعی کنید خودتون از پس بر بیاد آخه کاری نداره هاست رایگان با هاست پولی فرقی نداره فقط تو یه قسمتهایی مثلاً نا سرور با هم تفاوت داره خودتون دوباره تلاش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر