mahdikp 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان بنده این کامپوننت رو نصب کردم ولی یک مشکل داره و اون اینه که موضوع و متن نامه که ردو بدل میشه به صورت علامت سواله!! چطوری میشه درستش کرد؟اگر باید جداول رو utf-8 کنم ، گشتم اما اصلا نمیدونم کجا برم و utf-8 کنم . تمام جداول در صفحه اصلی دیتابیس utf-8هست. از اسکریپت آقای تهرانی هم استفاده کردم به این صورت: وقتی اطلاعات را وارد کردم و دکمه شروع رو زدم اول حدود چند دقیقه طول کشید بعدش زیرش نوشت لطفا صبرکنید بعدش زیر اون هم یه عالمه کد بود و من هرچی صبرکردم اتفاقی نیفتاد.باید صبر میکردم تا پیغام تمام شدن کار رو به من بده؟ منتظر پاسختان هستم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تست نکردم اسکریپت رو ولی شما باید تا اتمام کار صبر کنید برای utf8 کردن شما باید جداول مربوط به این افزونه رو پیدا کنید و در ستون collation ، مقدار general_utf8 قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام در تکمیل صحبت های امیرحسین عزیز شما برای تغییر انکدینگ باید به کنترل پنل هاستتون برید وارد phpmyadmin بشید بعد جداول کامپوننت رو پیدا کنید و مقدار utf-8 رو براش انتخاب کنید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر