chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 سلام و خسته نباشید. بنده پروژه کارشناسیمو با جوملا انجام دادم. دوستان عزیز کسی داکیومنت جوملا و یا توضیحاتی که بتونم ازش استفاده کنم برای استاد رو داره.باید صخافی کنم. مرسی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 آموزش های جومینا درون فروم اینجاست و سایت دیگه ای هم داره برای آموزش که اینجاست داکیومنت هم می تونید از نوشته های دوستان و از طریق جستجو در انجمن پیدا کنیداین هم شاید بکار بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر علی جان جوملا رو در حد قابل قبولی بلدم. کلاسای طراحی قالبشم رفتم. اما دنبال یه داکیومنت کامل هستم . چارتها ،رابطه ها و یا نمودارهای سیستم جوملا رو گفته باشه. در هر صورت سپاسگذارم. اگه کسی داره خدا خیرش بده بزاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 دقیقاً متوجه نشدم میخواهی چی بنویسی و تحویل بدی ولی در کل من این سایت را پیدا کردم در مورد چارت که گفتیآدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 با سلام پروژه کارشناسی من هم طراحی یک سیستم آموزشی با جوملا بوده دوست من شما با جست و جو به نتایج جالب تری خواهید رسید سعی کنید این مسائل رو خودتون حل کنید تا خاطره خوبش همیشه یادتون بمونه از سلیت اصلی جوملا انگلیسی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام چابک 4 - 5 تا کتاب خوب در مورد توسعه و برنامه نویسی جوملا به زبان انگلیسی دارم. شما دنبال رفرنس واقعی می گردید یا میخواید فارسی باشه و راحت پروژه رو تحویل بدید؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنونم شکیبانیا خب قاعدتا اگه پروژه آماده باشه ممنون می شم اما اگه نیست برای پروژه بایستی بصورت نمودار دسترسی ها ، کاربری ها ، نحوه کارکرد جوملا و ...... که خودتون میدونین رو باید داشته باشم . حالا هر چی باشه اگه بتونم استفاده کنم ممنونم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام این ها اسامی کتاب هایی هستند که من دارم و توشون نحوه نوشتن افزونه(کامپوننت ، ماژول و پلاگین) در جوملا آموزش داده شده. چون در جومینا وارز ممنوع هست ، امکان انتشارش نیست ، ولی با یک جستجو مختصر به راحتی لینک دانلودشون تویه گوگل پیدا می کنید. Joomla 1.5 Top Extensions Cookbook Oct 2010 Joomla! 1.5 Development Cookbook Sep 2009 Learning Joomla Extension Development May 2007 Mastering Joomla 1.5 Extension and Framework Development 2nd Edition 2010 موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر