vghaderi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام به دوستان من از یک قالب استفاده میکنم که خودش یک منو داره (ja mega menu) و وقتی قالب رو نصب میکنی دو تا منو بالای سایت دیده میشه. میخوام منوی اصلی جوملا رو حذف کنم. میشه بگید چطوری میشه این کار رو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام من منظورتون از سوالتون رو متوجه نمیشم. میشه بیشتر توضیح بدید؟ دمو و یا اسکرین شات... ------------------------------ برداشت فعلی من از سوال شما اینه که شما غیر فعال کردن نمایش یک ماژول رو می خواهید یاد بگیرید!! آیا درسته؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز من فکر کنم جناب شکیبانیا منظورشان را فهمیدم برخی از قالب های زبان اصلی منو را به صورت اتوماتیک میاره مثلا بالای سایت یک منو داره که دارای ماژول نیست و به صورت اتوماتیک از منوی اصلی خوراک میگیره برای حذف این نوع منو طبق تجربم اینه که یا باید فایل index را ویرایش کنی و یا فایلی به نام parms.ini که درونش یه سطر مختص این منو هست و راه بعدی که فکر میکنم باید همه این ها را با هم انجام بدهی فایل templateDetails.xml و این هم به خاطر سبک طراحی قالب های حرفه ای هست این ها را امتحان کن اگر جواب نگرفتی نام قالبت رو بگو تا ببینیم میشه کاریش کرد یا خیر البته اگر منظورتان را درست فهمیده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من از يك قالب آماده استفاده ميكنم با منوي فكر كنم اسمش هست vtem آبشاري بالاي صفحه در اينترنت اكسپلورر وقتي صفحه اولين بار مياد منو هست ولي وقتي ماوس روش ميره منو مخفي ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 جناب phpnet لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید. سوال جدید رو در تایپک جدید بپرسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 من فکر میکنم بماژول نمایش منوی اصلی جوملا رو غیرفعالش کنی دیگه نباید نشون داده بشه این باید راحتترین راه باشه چون احتمالا هر دو منوی شما روی یک پوزیشن تعریف شدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در مديريت قالب ها روي نام قالب مورد نظر كه استفاده ميكنيد كليك كنيد و در تنظيمات ببينيد گزينه انتخاب منو را دارد يا نه ! در طراحي قالب هاي تجاري معمولا از فرم ورك استفاده ميكنند كه باز هم هر سايت فرم ورك مخصوص خودش رو دارد و داراي تنظيماتي مي باشد و اگر اين تنظيمات موجود نبود اعلام كنيد ! تمامي قالب هاي جديد جوملارت هم از فرم ورك براي طراحي استفاده شده و معمولا داراي تنظيمات است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر