taftan 0 ارسال شده در مرداد 90 با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان جوملایی که من دارم ورژن 1.5.20 هست حالا می خواهم به ورژن 1.7 منتقل کنم لطفا مرا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 شما باید ابتدا به جوملا 1.6 ارتقاء بدهید و بعد به 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این کار به این راحتی ها ممکن نیست... برای چی می خواهید به 1.7 مهاجرت نمایید؟ پیشنهاد من اینه که برای افزایش امنیت سایتتون 1.5.20 رو به 1.5.23 ارتقا بدید. ولی 1.5.20 به 1.7 به این راحتی ها نیست و قطعا خیلی از افزونه هایی که الانن روی سایتتون نصب هست ، از کار خواهند اوفتاد. (تا موقعی که شما ورژنی از اون افزونه رو نصب کنید که با 1.7 سازگار باشه.) در این صفحه می تونید مطالبی در مورد ارتقا 1.5 به 1.7 مطالعه کنید ، ولی قویا پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید و درصورتی که خواستید ارتقا بدید ، حتما از کل سایتتون بک آپ کامل تهیه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
taftan 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از همه عزیزان که لطف کردن و به من کمک کردن تشکر می کنم. راستش در جومینا خواندم که دیگر جوملا با ورژن های قبلی ساپورت نمی شود خواستم دور اندیشی کرده باشم.این را هم نباید نادیده بگیریم که ورژن 1.7 خیلی بهتر و راحت تر است هر جند که خیلی از ماژول ها در آن فعلا کار نمی کند.اما در کل برای یک حرکت آموزشی هم که شده خوب است که راه های انتقال را یاد بگیریم و از تجربه دوستان بسیار عزیزم استفاده کنم. امیدوارم که به نتیجه خوبی برسیم. آن عزیزی که فرمودن به 1.6 برم و بعد به 1.7 منتقل کنم امتحان می کنم و شما را از نتیجه مطلع خواهم کرد . باز هم از همه سرورانم تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
taftan 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از همه عزیزان که لطف کردن و به من کمک کردن تشکر می کنم. راستش در جومینا خواندم که دیگر جوملا با ورژن های قبلی ساپورت نمی شود خواستم دور اندیشی کرده باشم.این را هم نباید نادیده بگیریم که ورژن 1.7 خیلی بهتر و راحت تر است هر جند که خیلی از ماژول ها در آن فعلا کار نمی کند.اما در کل برای یک حرکت آموزشی هم که شده خوب است که راه های انتقال را یاد بگیریم و از تجربه دوستان بسیار عزیزم استفاده کنم. امیدوارم که به نتیجه خوبی برسیم. آن عزیزی که فرمودن به 1.6 برم و بعد به 1.7 منتقل کنم امتحان می کنم و شما را از نتیجه مطلع خواهم کرد . باز هم از همه سرورانم تشکر می کنم. با سلام انتقال را از جوملا 1.5 به 1.6 انجام دادم ولی آن جور که می خواستم نشد فقط مطالب منتقل شد ولی مجموعه ها و کاربران منتقل نشدند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر