S.M.Mousavi 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت مدیران زحمت کش جومینا من یه مشکلی داشتم و اون اینکه هنگام شروع نصب جوملا 1.7 با چندین پیغام خطا در صفحه ی اول نصب مواجه میشم. پیغام ها رو براتون میذارم: Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 96 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 99 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 742 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php:96) in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 462 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php:96) in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 462 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/language/language.php on line 771 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/akharino/public_html/libraries/joomla/language/language.php on line 790 ممنون میشم کمک کنید. با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 شما بر روی لوکال میخواهید نصب کنید یا برروی هاست اگر هاستتون رایگان هست یک سری دسترسی ها رو میبندند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.M.Mousavi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام روی هاست رایگان نصب میکنم. چه دسترسی هایی رو می بندند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 دیگه مدیریت همون سایت تشخیص میده که چقدر محدود کنه ولی من پیشنهاد میکنم که از سایت یوگیگ استفاده کنی چون برای من بدون مشکل نصب کردسایت گیگفا هم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.M.Mousavi 0 ارسال شده در مرداد 90 به پیشنهاد شما از یو گیگ استفاده میکنم اما میخوام بدونم آیا برای حل این مشکل راه حلی وجود داره یا نه؟ فقط مدیریت هاست رایگان باید اون دسترسی ها رو باز کنه و مشکل حل بشه یا اینکه راه دیگه ای هم هست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله فقط ادمین سرورتون می تونه تنظیمات اصلی رو اعمال کنه... اگر می خواهید بطور جدی با جوملا یا سیستم دیگری کار کنید بیخیال هاست های رایگان بشید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.M.Mousavi 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله فقط ادمین سرورتون می تونه تنظیمات اصلی رو اعمال کنه... اگر می خواهید بطور جدی با جوملا یا سیستم دیگری کار کنید بیخیال هاست های رایگان بشید... سلامت باشید با سلام خدمت مدیر محترم این که 100 درصد قصد جدی کار کردن رو دارم. فقط میخواستم برای تست از هاست رایگان استفاده کنم وگرنه هاست خریدیم. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام یه کار دیگه هم می تونید انجام دهید. کارهاتون رو روی لوکال انجام بدید و بعد منتقل کنید به هاست اصلی... (برای انتقال راه های مختلفی هست که بهترین کار استفاده از افزونه akeebackup هست... قبلا در انجمن معرفی شده...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر