vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و خسته نباشید خدمت شما من می خوام مطالبی رو که در سایت می ذارم رو بین کاربرای ثبت نام کرده ویژه و مهمانان مدیریت کنم یعنی یکسری مطالب رو برای یکسری اعضاء و الی آخر .... وقتی یک مطلب رو می خوام ثبت کنم یکی از این سه تا رو باید انتخاب کنم این تنظیمات عمومی ،ثبت نام کرده و ویژه کجای مدیریته سایتم قرار داره که ببینم هر کدوم برای چه کاری هستش؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 با سلام شما در موقع ایجاد هر ماژول ، هر بخش ، هر مجموعه و هر مطلب و هر... یک گزینه رو می تونید ببینید با عنوان "سطح دسترسی" که در اون مشخص می کنید که چه گروه کاربری به اون دسترسی داشته باشه... قبلا در مورد سطح دسترسی کاربران در انجمن صحبت شده ، با کمی جستجو حتما پاسخ همه سوالاتتون رو پیدا می کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام وقتي ميخواي يه مطلب جديدي بفرستي در سايت ، در قسمت پارامترها - مطلب ، و در زير مجموعه اش : سطح دسترسی ، ميتوني تعيين كني اين مطلب رو چه افرادي بتونن دسترسي داشته باشند سطح دسترسي رو هم براي هر كابر ميتوني از : سربرگ سايت ، مديريت كاربران ، كاربر مورد نظر ، در قسمت مشخصات کاربر ، زير مجموعش : گروه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای اینکار می تونی از افزونه هم استفاده کنی یکی از بهترین افزونه ها هم RsMembership هستش که البته چون تجاریه نمیشه تو انجمن منتشرش کرد ولی می تونی خریداریش کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر