manuel 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و احترام به مه ی دوستان من نیاز شدید به یک منوی عمودی دارم ، که بتونم شکل منوهاشو خودم تغییر بدم ... از منوی عمودی جومینا که تو سایت قرار داده شده استفاده کردم .... مشکل اساسی که دارم وقتی این ماژول رو فعال می کنم دو ماژول اسلاید شو و نمایش اخبارم غیرفعال می شن ، مثلا توی ماژول اسلاید شو فقط یک عکس نمایش داده می شه و تغییر نمی کنه ... سایتم لوکال هست ، برای همین لینک دمویی ندارم در اختیارتون قرار بدم ... به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟ ببینید مثلا من دو تا موقیعیت کنار هم دارم ، یکی اسلاید و یکی هم بسمت راستش برای منو ... ولی وقتی این ماژول منو رو اونجا می ذارم ، منو درست نمایش داده می شه ف ولی زیر منو ها زیر اسلاید شو قرار می گیرن ، و هانطور که بالا گفتم اسلاید شو و ... غیرفعال می شن !!! ممنون می شم سریع جواب بدین ... از دیروز معطل اینم و ماژول بدرد بخور منوی عمودی هم پیدا نکردم ، بهترینی که پیدا کردم و به کارم اومد همین جومینا بود ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تداخل کدها ! در مورد غیر فعال کردن Jq قبلا در تالار افزونهی معرفی شده سرچ کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
manuel 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست عزیز از جوابت این تاپیکیه که جناب شمسی گفتن : http://forum.joomina.ir/thread-2452.html ( واسه دوستانی که این تاپیکو می خونن ) ممنون هنوز نصبش نکردم ، امیدوارم درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر